Moonlight Trailer
Trailer #1 02:29

Anastasia

Dramă, Comedie, Romantic | (United States of America)

Anastasia

Anastasia

Dramă, Comedie, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Anatole Litvak

Producător:

20th Century Fox

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

<p>Anastasia e adaptat dupa o piesa de teatru populara scrisa de Marcelle Maurette. Paris, anii 20. Anna, o tanara care vrea sa se sinucida, e salvata de Serghei Pavlovici. Dar motivatiile lui nu sunt altruiste; alaturi de partenerii lui, el vrea sa o transforme pe Anna in Anastasia, fiica pierduta a tarului Nicholas. Daca vor reusi sa ii insele pe toti, ei vor primi o recompensa de 10 milioane de lire sterline. Singurul obstacol e regina Maria, care a supravietuit masacrului din timpul revolutiei si care trebuie convinsa ca Anna e, de fapt, Anastasia. </p>

Recenzii

girlie_girlie

08.09.2018

O reintoarcere la rolurile cu care americanii erau obisnuiti sa o vada pe Ingrid Bergman, rol pentru care primeste numeroase premii printre care si Oscarul. A true Comeback!

0 0

corcodus

08.09.2018

un clasic in adevaratul sens al cuvantului, ingrid da din nou clasa , poti chiar sa iei lectii de dramaturgie de la ea din acest rol; filmul l-am vazut cred doar pentru a o admira pe ea; de fapt ea a stiut sa se plaseze ca figura centrala in economia filmului, celelalte personaje gravitand in jurul ei; lui brynner parca nu e se potriveste rolul de cinic interesat de bani; dar totusi ramane la fel de seducator ca intotdeauna; un film cu parfum deosebit, care iti aduce aminte de ce iubesti filmul; il recomand tuturor.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top