Moonlight Trailer
Trailer #1 02:19

And So It Goes (2014)

Comedie, Dramă, Romantic | 20 July 2014 (United States of America)

And So It Goes (2014)

And So It Goes

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Reiner

Producător:

Castle Rock Entertainment, ASIG Productions, Envision Entertainment

Dată lansare (SUA):

20 Iulie 2014

Dată lansare (Romania):

29 Septembrie 2020

<p>Un agent imobiliar apelează la ajutorul unei vecine, atunci când fiul său înstrăinat îi lasă nepoata în grijă.</p>

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

Povesti despre persoane aflate la varsta senectutii, care isi dau o noua sansa in viata, am mai vazut, dar asta m-a plictisit pana si pe mine (care ma apropii de varsta lor cu pasi grabiti), asa incat imi inchipui ce efect are asupra tinerilor. Scenele de dragoste sunt gretos penibile. Nu neg posibilitatea sentimentelor la acea varsta, dar sa bagi prim plan, in timp ce se saruta cei doi, este...de nevazut! Nu pot sa vorbesc de vre-o performanta actoriceasca a celor doi: Diane Keaton si Michael Douglas, pentru ca rolurile au fost jalnice. Cred ca s-a incercat o varianta a ursuzului imblanzit, dar as fi preferat ca acest tip de filme sa aiba un circuit inchis, pentru casele de batrani sau la intalnirile pensionarilor!

0 5

elena_A

08.09.2018

Un film sec.. Michael Douglas are un stil care nu se potriveste deloc cu comediile romantice. Lui Diane Keaton in schimb, n-am ce sa-i reprosez. Scenariul este foarte previzibil, iar filmul per ansamblu nu spune nimic. Recomand doar in lipsa de altceva. Nota 6.

0 2

corcodus

08.09.2018

mie mi-a placut; desi stiam finalul, mi-a facut placere sa il vad; mi-a placut o replica si anume aceea ca uneori viata supravietuieste dragostei superba definire a supravietuirii actorii principali sunt fenomenali; chiar e un film ce merita urmarit.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top