Moonlight Trailer
Trailer #1 02:02

Angus, Thongs and Perfect Snogging (2008)

Comedie, Dramă, Familie, Romantic | 25 July 2008 (United Kingdom)

Biciuri, saruturi si altele (2008)

Angus, Thongs and Perfect Snogging

Comedie, Dramă, Familie, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gurinder Chadha, Anand Tucker

Producător:

Stella-del-Süd, Nickelodeon Movies, Paramount

Dată lansare (SUA):

25 Iulie 2008

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

O comedie,in care personajul principal este Georgia, in varsta de 14 ani. Totul incepe cand ea si prietena ei Jas se indragostesc de doi frati.Acestea fiind noi in oras. Intre timp tatalui Georgiei ii se ofera o slujba in Noua Zeelanda si este nevoit sa plece pentru o perioada. Jas devine iubita lui Tom[unul dintre frati],iar Georgia incearca in continuare sa ii atraga atentia lui Robbie. Din pacate acesta iesea cu cea mai populara fata din scoala,Lindsay. Totus Georgia incearca tot felul de trucuri pentru a fii langa Robbie. Intre timp ea vrea sa isi convinga parintii sa ii organizeze petrecerea intr-un club cu un Dj.<br /> <br />

Recenzii

DanAndra

08.09.2018

E un film dragubil.Cel mai mult mi-a placut de Robbie,care chiar a jucat super misto:).Copchila ala neagra era chiar bestiala=)) Am si eu o specie deasta prin clasa.:))

1 3

Kikirapp

08.09.2018

mi-a placut la nebunie filmul. o comedie simpla,o lectie de viata,in care iti arata ca trebuie sa te placi asa cum esti,pentru a fi placut si de ceilalti. il recomand in special adolescentilor ,si e bun de vazut de mai multe ori nu doar o singura data. nota 10 de la mine:)

1 1

AxelAndra

08.09.2018

Este un film foarte amuzant, mai ales pentru adolescenti. Presupun ca poate fi vizionat de adulti cu simtul umorului ce vor sa priveasca inapoi catre nazbatiile adolescentei.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top