Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Anna Karenina (1997)

Dramă, Romantic | 04 April 1997 (United States of America)

Anna Karenina (1997)

Anna Karenina

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bernard Rose

Scenariști:

Leo Tolstoy

Producător:

Icon Entertainment International, Warner Bros. Pictures, Three T Productions

Dată lansare (SUA):

4 Aprilie 1997

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Bazat pe romanul lui Lev Tolstoi,Anna Karenina reprezinta istoria a doua iubiri care se desfasoara paralel ,si anume Kitty cu Levin,si in cele din urma tanara sotie a batranului Karenin cu frumosul ofiter,contele Vronsky.Aceasta femeie,Anna,cu mare indrazneala se supune inimii sale.In timpul vizitei sale la fratele ei,Stiva,ea face cunostinta cu contele Vronsky.Intre cei doi izbucneste o flacara,o atractie reciproca.Vronsky renunta la amanta sa,in incercarea de a o cuceri pe Anna.Ea credea la inceput ca isi poate domina sentimentele,dar vazand ca nu reuseste se implica intr-o relatie cu Vronsky.Sotul acesteia,surprins de comportarea indiscreta a Annei,o pune sa aleaga intre a se intoarce acasa la familia ei sau sa ramana alaturi de amantul ei si sa renunte la copil...Oare ce alegere va face Anna?

Recenzii

Harald

08.09.2018

Un film ce nu se va ridica niciodata la inaltimea romanului.Dau 10 . Pt explicatii mesaj, dar doar cine a citit romanul lui LEV TOLSTOI! NuLeo......

3 1

anyaro

08.09.2018

o interpretare excelentaa annei karenina, si un sean bean pecare nu il veti vedea curand intr-un rol pozitiv.

3 0

Doina1952

08.09.2018

Desi nu se ridica la nivelul variantei sovietice sau a altora, realizate pana la aceasta data, povestea/ROMANUL lui Lev Tolstoi este atat de actuala, vesnica, chiar daca in ipostaze diferite, incat nu se poate cu un asemenea scenariu sa nu atragi publicul.Si daca in distributie ai si doi imensi ca talent actori Sophie Marceau si Seen Pean succesul este garantat pentru aceasta generatie de spectatori!

9 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top