Moonlight Trailer
Trailer #1 03:00

Annie (1999)

Muzică, Familie, Comedie | 07 November 1999 (United States of America)

Annie (1999)

Annie

Muzică, Familie, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rob Marshall

Producător:

Walt Disney Pictures, Storyline Entertainment, Chris Montan Productions, Columbia TriStar Television

Dată lansare (SUA):

7 Noiembrie 1999

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

O fetita de 11 ani, Annie (Alice Morton) a crescut intr-un orfelinat condus de Hannigan (Kathy Bates). dupa o incercare de a evada esuata, Annie este luata de Grace Farrel (Audra McDonald) pentru a locui pe perioada sarbatorilor de Craciun in casa miliardarului Oliver Warbucks (Victor Garber). Warbucks este fermecat de fetita si vrea sa o adopte insa fetita crede ca parintii ei vor aparea, asa ca Warbucks dorind sa o faca fericita pe Annie ofera o recompensa celor ce ii gasesc pe parintii micutei. Pentru a putea obţine recompensa lui Warbucks si pentru a se imbogati peste noapte, Hannigan ii pune pe fratele ei si partenera acestuia sa se dea drept parintii naturali ai lui Annie. 

Recenzii

kirara

08.09.2018

un muzical plin de sentimente si "culoare",muzica foarte potrivita si actorii foarte talentati..un film pentru toate categoriile,de la copii pana la adulti..un binemeritat 10

0 0

gabishor_nate

08.09.2018

M-a binedispus acest minunat musical,nu am nimic de reprosat chiar daca au fost mici exagerari normale.Actorii incantatori,mai ales Alicia Morton,cea care a castigat rolul in fata a 3000 de fetite care s-au prezentat pentru rol.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top