Moonlight Trailer
Trailer #1 02:36

Another Cinderella Story (2008)

Muzică, Comedie | 16 September 2008 (Canada, United States of America)

Another Cinderella Story (2008)

Another Cinderella Story

Muzică, Comedie (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Damon Santostefano

Scenariști:

Erik Patterson, Jessica Scott

Producător:

Warner Premiere, CS2 Films, Dylan Sellers Productions

Dată lansare (SUA):

16 Septembrie 2008

Dată lansare (Romania):

2 Decembrie 2021

<p align="justify">    Bazat pe povestea clasica a Cenusaresei, dar adaptat intr-o maniera moderna si revolutionara, filmul "Another Cinderella story" o are in centrul actiunii pe draguta adolescenta Mary, care locuieste impreuna cu mama ei vitrega Dominique Blatt - o fosta vedeta pop - si cu cele doua surori vitrege pe nume Britt si Bree. Fiind foarte talentata la dans, Mary viseaza sa studieze in Manhattan si sa intalneasca marea dragoste a vietii, dorinta ce pare sa i se implineasca atunci cand il cunoaste pe Joey Parker, un cantaret popular al carui nume de scena este J.P. </p><p align="justify">     La un bal mascat, Mary si Joey danseaza impreuna toata noaptea si se indragostesc nebuneste unul de celalalt, dar atunci cand orologiul bate miezul noptii fata se grabeste spre casa lasand in urma ei nu un condur, ci un I-pod. Avand acest singur indiciu ce l-ar putea conduce spre aflarea identitatii misterioasei dansatoare, Joey porneste in cautarea frumoasei mascate in vreme ce Mary se inscrie la un concurs de dans al carui premiu este o aparitie in ultimul videoclip al cantaretului J.P. Sperand sa o reintalneasca, Joey Parker danseaza cu toate participantele la concurs si in cele din urma o regaseste pe fata visurilor lui in persoana lui Mary.    </p>

Recenzii

223 Ordonare după: | |

sabina29

08.09.2018

o ador pe selena gomez.......foarte dulce

0 1

TheFirstLady

08.09.2018

film pentru adolescenti. frumos. cenusareasa.in pasi de dans. e socant sa ii vezi atat de copii pe actori. dar e frumos.

0 0

Mony_Brit

08.09.2018

superb film deci mi-a placut la nebunie...mi s-a parut o comedie romantica combinata cu muzical superb facuta...mi-a placut faza cand si-a pierdut mp3-u...la ce s-a ajuns de la saracul pantofior al cenusaresei...superb film!!nu trebuie ratat...nu pierdeti nimic daca il vedeti :)

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top