Moonlight Trailer
Trailer #1 01:42

Arena (2011)

Acțiune, Thriller, SF | 11 October 2011 (United States of America)

Arena (2011)

Arena

Acțiune, Thriller, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jonah Loop, Rolf Silber

Scenariști:

Tony Giglio

Producător:

Motion Picture Corporation of America, Fury Productions, RCR Media Group, Zero Gravity Management

Dată lansare (SUA):

11 Octombrie 2011

Dată lansare (Romania):

12 Mai 2021

"Arena" este un film ce are ca idee show-urile de lupte ilegale. David Lord este un pompier caruia ii moare iubita insarcinata intr-un accident de masina. Dupa accident David se refugiaza in Mexic unde sta si bea intr-un bar. Dupa o tentativa nereusita de jaf asupra sa David se trezeste inchis intr-o camera fara a sti unde se afla. Descopera ca se afla in incinta unei baze secrete ce are ca scop transmiterea luptelor ilegale pana la moarte. David lupta pentru a-si salva viata si ii este propus un targ: daca mai ucide 9 oameni in lupte este lasat liber.<br /><br />  David accepta doar dupa ce Kaden, calaul din arena, il ucide pe singurul sau prieten de acolo si pe sotia acestuia, dar are o singura dorinta: sa lupte cu Kaden in ultima lupta pentr a se razbuna. Acum David trebuie doar sa castige restul luptelor si sa supravietuiasca insa nu va fi singur: Milla, cea care l-a rapit ii da o mana de ajutor tratandu-i ranile obtinute in timpul luptelor.Davit trebuie sa gastige toate luptele daca va dori sa fie iar liber.

Recenzii

panacristi

08.09.2018

Parerea mea este destul de buna,am mai vazut filme de genul acesta dar asta pare parca mai bun,luptele sunt mai reale nu are el actiune sau altceva dar pentru tipul asta de film e bun.

2 1

liniuta

08.09.2018

,,Pompierul" David este atras intr-o capcana , si introdus intr-un turnir de lupte ce se postau pe Net . daca va castiga 10 runde i se va permite sa fie liber... trecand peste cateva neconcordante in regia filmului pelicula e acceptabila prin actiune si final ...6/7

0 0

ovy

08.09.2018

Cu un final bun si surpinzator, dar si cu o actiune bunicica filmul este unu-l accetabil,iar povestea este si ea interesanta desi pe alocuri mai scartie.Merge vazut odata.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top