Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Arlington Road (1999)

Crimă, Dramă, Thriller, Mister | 19 March 1999 (United States of America)

Arlington Road (1999)

Arlington Road

Crimă, Dramă, Thriller, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mark Pellington, Vincent Ward

Producător:

Lakeshore Entertainment, Screen Gems, Arlington Road Productions Corporation, Gorai / Samuelson Productions, Samuelson Productions

Dată lansare (SUA):

19 Martie 1999

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Michael Faraday a ramas vaduv dupa ce sotia sa, agent F.B.I., a fost omorata de catre extrema dreapta si incepe sa adune cat mai multe informatii despre aceasta extrema ca sa se poata impaca cu moartea sotiei sale. Viata lui decurgea normal, pana in momentul in care, sotii Lang ii devin vecini. Desi la inceput erau prieteni, relatia lor incepe sa se destrame atunci cand acestia incep sa se comporte pe zi ce trece tot mai ciudat. Tinand cont de circumstante, Michael realizeaza ca sotii Lang sunt autorii unei conspiratii care va avea loc tocmai pe Arlington Road.

Recenzii

taticu

08.09.2018

The ending might have come as a complete surprise, but for people complaining about lack of realism in movies, this is the answer. Good guys don't always win.

4 5

El_KaPpa

08.09.2018

Un film interesant care are mister, suspans si un final neasteptat! Personal ma asteptam la ceva mai mult de la el si m-a dezamagit putin, dar il recomand pentru o vizionare!7/10

4 4

Getbeget

08.09.2018

Aparentele inseala adesea, dar uneori nu! Filmul pare doar sa urmareasca paranoia personajului principal, care pare plicitisitoare, dar finalul rasplateste asteptarea spectatorului! Pana la urma, uneori castiga baietii rai. Prin siretenie si manipulare. Concluzie: merita vazut!

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top