Moonlight Trailer
Trailer #1 02:05

Army of Darkness (1992)

Fantasy, Horror, Comedie | 09 October 1992 (United States of America)

Armata intunericului (1992)

Army of Darkness

Fantasy, Horror, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sam Raimi

Producător:

Universal Pictures, Renaissance Pictures, Dino De Laurentiis Company, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

9 Octombrie 1992

Dată lansare (Romania):

25 Februarie 2021

In partea a treia din seria filmelor "Evil Dead", Ash se trezeste transportat in timp prin secolul 13, avand cu el masina, pusca si drujba. Imediat dupa ce este descoperit, este confundat cu un spion al regatului rival si este luat prizonier. Dupa ce isi dovedeste meritele in Groapa, i se spune ca el este cel despre care profetia vorbea, asa ca el ramane singurul care poate recupera Necromicon, cartea mortilor, cu care ii poate ajuta pe cei din castel sa invinga fortele supranaturale care isi fac de cap in regat. Insa Ash spune formula magica gresit si elibereaza Armata Intunericului cand ia cartea, asa ca acum trebuie sa lupte si impotriva mortilor vii.

Recenzii

jazz3d

08.09.2018

o sa comentez dupa ce il vad.

1 8

cneius

08.09.2018

Intr-adevar...Actiune / Aventura / Comedie / Fantezie / Groaza.. interesant este faptul ca filmul are 2 (doua) finaluri unul pozitiv si unul..negativ...cel negativ este mai realist

4 5

recoll

08.09.2018

foarte misto era pe vremea aia,cand il vedeam la Protv,va mai aduceti aminte?atunci cand filmele noi apareau cu o intarziere de 3 ani?inca mi-l amintesc l-am vazut prima data prin 93 pe caseta VHS(Video Home System) ,si mi-a placut,apoi prin 95 l-am revazut la tv,paremi-se chiar partea asta.ce mi-a ramas in minte? .. .DRUJBA :)

7 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top