Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

As Cool as I Am (2013)

Comedie, Dramă | 21 June 2013 (United States of America)

La fel de grozav ca și mine (2013)

As Cool as I Am

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Max Mayer, Natalie Portman, Fatih Akin, Mira Nair, Allen Hughes, Yvan Attal, Shunji Iwai, Brett Ratner, Joshua Marston, Shekhar Kapur, Randall Balsmeyer, Jiang Wen

Scenariști:

Natalie Portman, Fatih Akin, Joshua Marston, Anthony Minghella, Jeff Nathanson, Olivier Lécot, Israel Horovitz, Shunji Iwai, Suketu Mehta

Producător:

Identity Films, Wind Dancer Productions

Dată lansare (SUA):

21 Iunie 2013

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Recenzii

OlympiaS0

08.09.2018

Mi-a plăcut filmul , nu a fost plictisitor dar nici cine știe ce , un film drăguț . Mi-a plăcut mult de Claire Danes , o actriță foarte bună , dar și de Sarah Bloger - mi se pare că seamănă puțin cu Lindsay Lohan .

4 1

mihaelatb

08.09.2018

un film anost, pe care, daca ai renuntat sa-l vezi dupa primele 10 minute, nici nu o sa simti regret sau curiozitate, ca nu ai vazut finalul.

1 2

mitica58

08.09.2018

E un film trist in ansamblul lui, desi varsta debutului in dragoste e cel mai adesea prilej de romantism. Lucy si Kenny traiesc ceea ce aproape obisnuit se intampla intre perechile de prieteni din copilarie, o transformare a sentimentelor de prietenie in unele mult mai aprinse ce de multe ori vor finaliza dupa niste ani in fata altarului. Aceata buna explorare a acestei varste este umbrita de peisajul din jurul celor doua personaje, Lucy si Kenny, peisaj uman plin de resentimente, de frustrari neexprimate, de povesti vechi ale generatiilor anterioare, povesti ce inca nu s-au finalizat si inca produc confuzie si durere. E cazul parintilor lui Lucy Diamond, Lainee si Chuck, de fostul iubit al lui Lainee din liceu, dar pe acelasi registru al deziluziei si al neintelegerii vietii chiar si parintii lui Kenny. Desi nu a avut finalul pe care l-am tot asteptat, filmul in sine e o buna analiza a ceea ce se petrece mai tot timpul sub ochii nostri cu copii nostri, lucruri peste care trecem adessea prea usor uitand ca odata, candva, roata vietii a mai calcat prin acele locuri, iar noi eram actorii principali.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top