Moonlight Trailer
Trailer #1 02:21

Ask the Dust (2006)

Dramă, Romantic | 02 February 2006 (United States of America)

Intreaba praful (2006)

Ask the Dust

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Towne, Thomas Engel

Producător:

Paramount, Cruise/Wagner Productions, Ascendant Pictures, Capitol Films, Noble House Entertainment Pictures

Dată lansare (SUA):

2 Februarie 2006

Dată lansare (Romania):

21 Aprilie 2006

Los Angeles este orasul mirajelor, un oras exotic si vulgar, un loc plin de importuri - palmieri din Egipt si oameni de peste tot in cautarea bogatiei si sanatatii, a faimei si a norocului, Los Angeles este orasul unde toate visele ar trebui sa ti se indeplineasca. Aceasta este imaginea si pentru Arturo Bandini, fiul ambitios al unor imigranti italieni care viseaza sa devina un scriitor renumit si sa se casatoreasca cu o blonda frumoasa, dar si pentru Camilla Lopez, o mexicanca ce vine sa se castoreasca si sa scape de numele ei. Intr-o perioada in care relatiile anglo-latine nu sunt vazute cu ochi buni, cei doi se aliaza luptand cu orasul si cu ei insisi pentru a-si realiza visurile.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Filmul începe tare promiţător, chiar neaşteptat de bine. Un mix de umor acid, melancolie şi tente de film noir. Din păcate, odată ce povestea avansează, iar ciudata idilă dintre personajele principale se dezvoltă, filmul cade în păcatul telenovelelor, iar povestea devine o melodramă siropoasă. Oricum, merită văzut o dată, a avut momente la care am râs copios.

8 2

mistique07

08.09.2018

un film bun...cu actori ca si Colin Farrell and Salma Hayek nu cred ca poate iesi ceva rau.....chiar merita vazut....m-a emotionat povestea...un film de nota 10

1 4

kenya

08.09.2018

da, merita vazut ! Actori celebri , frumosi , pasiune , dragoste etc .

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top