Moonlight Trailer
Trailer #1 02:42

Assassins (1995)

Acțiune, Aventuri, Crimă, Thriller | 06 October 1995 (France, United States of America)

Asasini (1995)

Assassins

Acțiune, Aventuri, Crimă, Thriller (France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Donner

Producător:

Dino De Laurentiis Company, Silver Pictures, Donner/Shuler-Donner Productions, Evansgideon/Lazar, Warner Bros. Pictures, Canal+

Dată lansare (SUA):

6 Octombrie 1995

Dată lansare (Romania):

19 Octombrie 2021

Robert Rath este un asasin contractat care isi doreste sa iasa din bransa linistit. Doar ca accepta o ultima misiune inainte de a se retrage - sa o protejeze pe Electra, o hacker-ita ce detine niste informatii cautate de prea multi. Un tanar asasin, Bain, care cauta recunoasterea talentului sau, vrea sa capete recompensa pusa pe capul Electrei, dar el trebuie sa dea piept cu mai experimentatul sau coleg. Insa Bain atata asteapta, el fiind obsedat sa-l invinga pe Rath, cel mai batran in bransa. Surprizele nu intarzie sa apara, pentru ca mai sunt si altii care isi urmaresc interesul in aceasta afacere.

Recenzii

jake

08.09.2018

Unul din filmele clasice de actiune, prestatia lui Antonio Banderas nu are cum sa nu te electrizeze si sa te prinda in jocul "de-asoarecele si pisica" al celor doi asasini.

5 4

crazy_bloggera

08.09.2018

Un film foarte bun, mai ales datorita jocului de-a soarecele si pisica pe care il fac Antonio Banderas si Sylvester Stallone.

3 0

dumibr

08.09.2018

un film bun de moda veche cu doi actori extraordinar de buni . o idee buna la vremea ei si efecte super. merita vazut . vizionare placuta .

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top