Moonlight Trailer
Trailer #1 01:13

Atlantic City (1980)

Crimă, Dramă, Romantic | 02 September 1980 (Canada, France)

Atlantic City (1980)

Atlantic City

Crimă, Dramă, Romantic (Canada, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Louis Malle

Scenariști:

John Guare

Producător:

Paramount, Canadian Film Development Corporation (CFDC), Famous Players Limited, Selta Films, International Cinema Corporation (ICC), Cine-Neighbor

Dată lansare (SUA):

2 Septembrie 1980

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Cazinourile și-au redeschis porţile, iar Atlantic City a renăscut. Acest lucru nu îl mulțumește pe Lou, un bărbat de şaizeci de ani. Într-o zi, Lou a făcut cunoştinţă cu Dave - soţul lui Sally - vecinul său de palier care a revenit în Atlantic City pentru a vinde cocaina furată din Philadelphia. Măgulit de vanitatea lui Lou, Dave folosește apartamentul său pentru a ascunde droguri. Dave este ucis de către traficanţii de droguri, iar drogurile sunt acum în mâinile lui Lou. Acesta a găsit clienţi, începe să fie foarte mulţumit de noua sa imagine şi îi oferă sprijin lui Sally pe care el a dorit-o întotdeauna . Femeia se simte măgulită și i se oferă fără reținere. Când ea este atacată de huligani, Lou nu intervine. Curând ea află că a fost pacălită de către Lou, iar el se pregăteşte să părăsească oraşul. Pentru a doua oară răufăcătorii vin să caute cocaină. De această dată, Lou, care era înarmat cu un revolver, reacţionează şi impușcă doi bărbaţi. Lou și Sally pleacă în Florida. <br /> Visul lui Sally este să ajungă la Monte Carlo. După ce a petrecut noaptea într-un motel cu Lou, Sally fuge , luând aproape toate câştigurile din vânzarea de cocaină.

Recenzii

ravaneliovidiu

08.09.2018

In cladirea unde locuim te privesc...erai doar un tip de vizavi..de ce te speli cu lamai?...credeam ca faci asta doar pentru un motiv mai misterios...ma uit la tine cand iti dai bluza jos,apoi dai drumul la apa....iei o sticla de parfum si o pui pe marginea chiuvetei...apoi tai lamaile....deschizi o cutie de sapun albastru...iti pui mainile sub jetul de apa sa simti temperatura...apoi iei sapunul in maini si....

0 0

Nagy

08.09.2018

Atlantic City orasul celor care se nasc pentru a pierde sau pentru a castiga. Louis Malle regizeaza un film superb desi usor deprimant cu doi actori de legenda in rolurile principale.

1 6

Gabi-28

08.09.2018

Acest film aduce in prim plan schimbarile care au loc in Atlantic City odata cu legalizarea jocurilor de noroc si deci, permisiunea de a construi cazinouri. Este practic un suflu nou pentru un oras pe moarte. La scara mai mica asta se intampla si cu Lou, care renaste in momentul in care devine important. Adica influenteaza vietile oamenilor din jurul lui. A pantofarului prieten din tinerete, a vecinei lui pe care o adora in secret. Simte ca traieste, ca este viu din nou. Insa, cu toate aceste schimbari majore, care vor transforma acest oras pentru totdeauna, viata locuitorilor lui, in cele din urma se aseaza iarasi pe fagasul ei normal, odata cu trecerea inexorabila a timpului, parca mai banala decat inainte... Si astfel omunl ramane practic sa traiasca doar cu amintirile lui. Iar viata este in functie de ele. Frumoasa sau urata, multumitoare sau frustranta. Nota 7,22!

1 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top