Attila, cuceritorul (2001)

Attila

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

30 Ianuarie 2001

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

Doua lumi se intrepatrund, laolalta cu doi barbati care intruchipeaza valorile si esenta acestor lumi. Attila, capeteneia hunilor, este un vizionar care observa in poporul lui mai mult decat observa el insusi. In vreme ce hunii se multumesc sa jefuiasca si sa asupreasca popoarele invecinate, Attila priveste mai departe, spre posibilitatea crearii unui imperiu si a unei noi ordini mondiale. Generalul roman Flavius Aetius intruchipeaza ce-i mai bun dar, pe de alta parte, si ce-i mai rau in Roma in ultimii ani ai existentei sale. El este motivat de un singur scop: Roma trebuie sa continue sa conduca lumea. Doua viziuni diferite cu privire la viitor, doua viziuni apartinand celor mai puternici doi oameni ai secolului... cu aceste conflicte se confrunta Attila.

Recenzii

laura_nellya

28.11.2008

pare interesant, o sa-l caut, sper sa merite. imi plac filmele de genul si sper sa nu fie o dezamagire.

2 2

alex_il_fenomeno

14.08.2010

un film de aventuri cum rar mai gasesti in ziua de azi ! a fost foarte frumos ! fin nou , Gerard Butler joaca extraordinar de bine un rol de mare luptator !

1 5

eaglemarius

12.11.2010

Un film interesant. Cred ca asta e termenul potrivit pentru a descrie acest film. Este un film care combina plictiseala cu momente captivante, este un film care incearca sa fie un film istoric dar nu prea reuseste, este un film care incearca sa ne spuna o poveste de dragoste dar si aici rateaza. Cred ca s-a dorit prea mult realizarea unei capodoperi iar rezultatul final este acest film.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top