Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

Autumn (2009)

Horror, Dramă | 01 January 2009 (Canada)

Autumn (2009)

Autumn

Horror, Dramă (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Steven Rumbelow

Producător:

Renegade Motion Picture, Renegade Motion Picture Corporation

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2021

Filmul Autumn incepe cu caderea unei frunze de culoare rosie care simbolizeaza ,, cam cat ii trebuie unei frunze sa cada pe paman, atat ii trebuie si unei victime sa moara''. Virusul care s-a napustit asupra oraselor a fost foarte rapid si in cateva minute au murit oameni din orase intregi. Cei care au supravetuit au ramas socati si foarte nepregatiti pentru o asa devastare. Acest virus care a lovit populatia de pe glob a avut o forta neimaginabila pentru ca nici cei mai experimentati supravetuitori nu au putut face fata. Cand Emisfera Nordica a inceput sa intre in anotimpul iernii situatia s-a complicat foarte tare deoarece virusul si zecile de mii de cadavre erau partial conservate.  <br />

Recenzii

palconne

08.09.2018

Un film despre care nu pot spune prea multe. Am trecut in ,,fugă,, peste el şi pot spune că este o pierdere de timp. Calificarea şi talentul actorilor este ingredientul care lipseşte încă de la început. Scenariul este dezolant..., lasă mult de dorit. Se putea face un film mai bun şi cu un buget mai mic, dar cu actori adevăraţi. Îi acord nota 5 cu indulgenţă !

1 2

liniuta

08.09.2018

asta e nota pt aceasta pelicula fara cap fara coada in care nu vezi nici o idee , subiect sau actiune logica

1 1

SNAKE666

08.09.2018

Tampenia asta de film ar trebui sa nici nu fie mentionata in aceste pagini. parerea mea este ca de la un timp suntem invadati de tot felul de filme de groaza oribil facute si cu un buget foarte mic. Eu le-as numi filme studentesti daca in ele nu ar juca si cativa actori cunoscuti. Nu inteleg de unde si pana unde pentru regizorul Steve Rumbelow acest film este considerat cea mai importanta realizare. Mai bine si-ar fi deschis cu banii aia o gogoserie si tot ar fi realizat ceva. Te ingrozesti cand vezi cat de prost si aiurea este facut si nu pentru ca ti-ar crea senzatii tari , din acest punct de vedere il poti considera un film de groaza.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top