Avatar 2 (2020)

Avatar 2

Acțiune, Aventuri, Fantasy, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

James Cameron

Scenariști:

Shane Salerno

Producător:

River Road Entertainment, TSG Entertainment, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

16 Decembrie 2020

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

<p>La câțiva ani după lupta cu pământenii, extratereștrii de pe Pandora își continuă liniștiți viețile. Jake Sully trăiește fericit în noul lui corp alături de iubita lui. Fericirea celor de pe Pandora este însă pe cale sa fie distrusă de o nouă amenințare. North este liderul unui clan de extratereștrii necunoscuți care își spun "venusieni". Acestia încep încetul cu încetul să provoace mari pagube pe Pandora, iar Jake realizează că trebuie să ia masuri împotriva fiarelor spațiale. Pe locuitorii de pe Pandora îi așteaptă o bătălie epică în care Jake va trebui să riște totul, poate chiar și propria lui viață.</p><p> </p>

Recenzii

valy94

08.09.2018

abia astept sa vad filmul asta ... :X

7 14

sonyia969

08.09.2018

inca peste 3 ani pana la data lansarii :-O, atata mai este ca nici nu se merita sa astepti cu nerabdare, prea mult oricum si daca vom trece cu bine peste 21.12.2012 :)), cred ca iar va fi o nebunie in salile de cinema. poate totusi era mai bine de o lasa asa James Cameron ca ar fi fost mai interesant o singura parte, decat sa dezvolte ideea in trilogie, deobicei la toate filmele din mai multe parti, prima parte ramane ce mai buna. dar cum banii vorbesc nu o sa scapam de Avatar 2 si se pare ca si 3.

2 9

corcodus

08.09.2018

sa ma ierte bunul dumnezeu dar mi se pare exagerat sa faci reclama la un film ce va aparea peste 3 ani, fie el si continuarea la Avatar care in afara de efecte speciale nu a excelat decat prin nimic.

15 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top