Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

Avenging Angelo (2002)

Acțiune, Comedie, Crimă | 30 August 2002 (United States of America, France, Switzerland)

Razbunandu-l pe Angelo (2002)

Avenging Angelo

Acțiune, Comedie, Crimă (United States of America, France, Switzerland)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Martyn Burke

Producător:

Dante Entertainment, Epsilon Motion Pictures, Quinta Communications, Cinema Holdings, Lionweed, Franchise Pictures, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

30 August 2002

Dată lansare (Romania):

24 Octombrie 2021

Frankie Delano este un bodyguard dur care jura s-o apere pe frumoasa Jennifer Barrett dupa ce tatal sau, seful mafiot Angelo, este ucis. Acum, fara cale de intoarcere, ei trebuie sa fuga pentru a-si salva vietile, urmariti de un criminal sangeros, care ar face orice pentru a-i elimina.

Recenzii

PITZU

08.09.2018

Frankie Delano e bodyguardul unui şef mafiot - Angelo. Când acesta este ucis, într-o răfuială dintre bande, Frankie trebuie să-şi ţină promisiunea făcută şefului său: să o apere, cu orice preţ, pe fiica acestuia Jennifer, care nu ştia, până la întâlnirea cu Frankie, cine a fost adevăratul ei tată. Înşelată de soţ, urmărită de mafioţi, viaţa lui Jennifer se complică pe zi ce trece. Din fericire, Frankie e mereu alături.

1 2

babydulcicutza

08.09.2018

Nu pot sa spun ca e un film extraordinar , dar pentru o seara de duminica e ok. L-am urmarit si datorita actorilor ca Stallone si Quinn care fac deliciul filmului. In rest, un film cam subtirel in actiune.

1 0

MaRkA

08.09.2018

cum spune si babydulcicutza....nu este un film extraordinar....mi-a placut cum a jucat madeleine stowe...si stallone...perfect pt a te relaxa

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top