Brigada Diverse în alertă (1971)

B.D. în alertă

Comedie, Acțiune (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mircea Drăgan

Dată lansare (SUA):

26 Iulie 1971

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Aventurile a trei infractori inepți în România anilor '70.

Recenzii

Doina1952

08.09.2018

Aceste comedii ale anilor '70 sunt atat de actuale, doar denumirile s-au mai schimbat pe ici pe colo, si probabil ca infractorii nu mai au atat de mult umor dar politia/militia e vesnic la datorie.... Cine nu le-a vazut a pierdut un moment rar, greu de intalnit , un moment de comedie din anii socialismului in care se realizau si filme ff. bune

6 0

nucu44

08.09.2018

Sunt de acord cu d-na Doina 1952,dar este doar una din frumoasele comedii romanesti in care au jucat mari actori romani ca Toma Caragiu, Dem Radulescu, Jean Constantin, Puiu Calinescu etc. ca si multele filme istorice pe care le are Romania, chiar daca sunt din epoca comunista. Macar in cultura a mai ramas ceva ca in rest sa distrus si sa furat tot. Daca nu afeau nevie de sediu pentru parlament ar fi furat si CASA POPORULUI.

2 0

highlander

08.09.2018

Doamne, astfel de filme cred ca le vad macar o data pe an,nus ce televiziune tot le da...dar oricum acest triou al "infractorilor" din breasla gainarilor cu Jean,Dem si Puiu va ramane nemuritor prin umorul provocat din gafele lor la care mai intervine si nenea militianul,genialul Toma Caragiu aducandui la adevar si pe alta parte la lumina proletareasca impreuna cu "tablagiul" Papaiani in plina ascensiune si el.

11 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top