B.D. la munte si la mare (1971)

B.D. la munte si la mare

Comedie (Romania)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mircea Drăgan

Scenariști:

Nicolae Tic, Mircea Drăgan

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 1971

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

Acest film este al treilea din seria B.D. și prezintă două cazuri rezolvate de Brigada Fapte Diverse (prescurtată B.D.) a unei secții de miliție din România comunistă: descoperirea și anihilarea unei bande de traficanți de droguri care transporta materiale stupefiante prin RSR și arestarea unui infractor străin, originar din România, care dorea să organizeze o rețea de furt și export în stil mare de icoane peste graniță.

Recenzii

florin007

08.09.2018

Un film pe care doreşti să-l vezi doar pentru actorii noştrii care nu mai sunt în viaţă.Temele sunt inspirate din dosarele,poate nerezolvate,ale Miliţiei.A fost o dovadă pentru a se menţine prestigiul de atunci ale "organelor".Oricum, acest film trebuie vizionat doar prin prisma aprecierii artiştilor din acea vreme.

3 0

wilson92

08.09.2018

Ce poti sa spui despre un film cu Toma Caragiu si Jean Constantin? Un film care dupa parerea mea a facut istorie pentru cinematografia romaneasca. L-am vazut de foarte multe ori si niciodata nu mi-a parut rau ca am stat in fata televizorului fara sa fac nimic.

3 0

cortezzz

08.09.2018

Film vazut de cel putin 9-10 ori, si daca ma mai uit odata tot o sa rad la el. 10++

6 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top