Babe - Noile aventuri ale lui Babe in oras (1998)

Babe: Pig in the City

Aventuri, Comedie, Dramă, Familie, Fantasy (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Miller

Producător:

Kennedy Miller Productions

Dată lansare (SUA):

25 Noiembrie 1998

Dată lansare (Romania):

30 Septembrie 2020

Dupa marea victorie a lui Babe ca porcusor ciobanesc, fermierul Arthur Hoggett refuza toate ofertele din care ar putea face bani de pe urma talentului lui Babe. Dar cand se raneste grav cazand in fantana, sotia este cea care trebuie sa preia in grija ferma. Chiar daca isi da toata silinta, ea nu poate indeplini cererile bancii si trebuie astfel sa apeleze la talentul lui Babe mergand in oras cu el. Ei trebuie sa stea la un hotel unde sunt acceptate animalele de companie, dar cand se trimit oameni pentru a prinde toate animalele de pe holurile sale, Babe porneste in ajutorul noilor sai prieteni alaturi de Ferdinand, care a zburat tot drumul pana in oras.

Recenzii

sinradu

08.09.2018

Mă număr printre cei scoşi din sărite cu totul de porcuşorul ăsta isteric.

3 6

maryus2009

08.09.2018

Primul film chiar mi-a placut, insa nu pot spune acelasi lucru si despre asta. Sincer, a fost cam tras de coada, umorul a cam lipsit, plus ca am digerat cam greu cele aproape 100 minute, uitandu-ma de la jumatatea filmului, incontinu la ceas. Totusi, pentru cei care au vazut prima parte nu strica sa traga cu ochiul si la asta. Macar din curiozitate.

1 2

sweeney

08.09.2018

un film foarte frumos ........o poveste mai simpla insa cum animalele conlucreaza pentru a scapa este chiar minunat ................

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top