Moonlight Trailer
Trailer #1 02:22

Bacalaureat (2016)

Dramă | 20 May 2016 (Romania, France, Belgium)

Bacalaureat (2016)

Bacalaureat

Dramă (Romania, France, Belgium)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Cristian Mungiu

Scenariști:

Cristian Mungiu

Producător:

Why Not Productions, Mobra Films

Dată lansare (SUA):

20 Mai 2016

Dată lansare (Romania):

20 Mai 2016

Romeo Aldea, un medic care trăiește într-un mic oraș montan din Transilvania, și-a crescut fiica Eliza cu ideea că, odată ajunși la vârsta de 18 ani, va pleca să studieze și să locuiască în străinătate. Planul său este aproape de succes. Eliza a câștigat o bursă pentru a studia psihologia în Marea Britanie. Trebuie doar să treacă examenele finale - o formalitate pentru o astfel de studentă bună. Cu o zi înainte de primul ei examen scris, Eliza este agresată într-un atac care ar putea pune în pericol întregul ei viitor. Acum Romeo trebuie să ia o decizie. Există modalități de rezolvare a situației, dar nici unul dintre aceștia nu folosește principiile pe care el, ca tată, a învățat-o pe fiica sa.

Recenzii

andystarx

08.09.2018

Un film romanesc bunicel,dar nu bun ,se putea mult mai bine ! SI aici ma refer si la o coloana sonora buna,si multe alte aspecte ! Dar va las si pe voi sa vizionati filmul,oricum Titieni ,nu dezamageste !

1 0

Devoratoaread

08.09.2018

Drama acestui tata e atat de intensa si de bine jucata incat i-as fi dat un premiu lui Titieni pentru acest rol. Filmul insa e prea static, celelalte personaje par a fi sateliti in jul doctorului, sateliti ce nu isi gasesc orbita si se invart haotic.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top