Moonlight Trailer
Trailer #1 01:34

Bachelor Party (1984)

Comedie | 29 June 1984 (United States of America)

Petrecerea burlacilor (1984)

Bachelor Party

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Neal Israel

Producător:

Twin Continental, Bachelor Party Productions, Aspect Ratio Film

Dată lansare (SUA):

29 Iunie 1984

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

Rick urmeaza sa se casatoreasca cu Debbie, insa socrii acestuia nu-l prea simpatizeaza. Prietenii lui se hotarasc sa-i ofere cea mai reusita petrecere de burlacie intr-un hotel scump, cu bautura, filme si prostituate. In acelasi timp fetele au si ele parte de o petrecere pe cinste. Lucrurile scapa de sub control si prietenele miresei care erau deghizate in prostituate ajung in camerele unor japonezi. Toate incurcaturile devin sursa de amuzament in "Bachelor Party".

Recenzii

MikeWindgren

08.09.2018

Super comedie, super distributie, unul dintre cele mai bune filme ale genului.

4 5

KATAKLYSM

08.09.2018

un film super raportat la vremurile cand se inchiriau video-uri si se platea 5 lei filmul, adica anii 85-89, in rest n-are nici o calitate. pe vremea aia era catalogat drept "comedie sexy" adica un gen care nu prea exista insa combina doua dorinte ale bietilor romani din acele timpuri. poate datorita acestei cauze pare inca super comedie, dar azi cine-l vede nu prea are motive de ras... inchipuiti-va "sani expusi" si "lenjerie intima" pe vremea aia, ca sa utilizez tag-uri descrierii filmului! dar revistele "okm" unguresti ce cariera faceau pe atunci! erau cele mai tari! haha... ce vremuri de rahat!

1 2

Delia00

08.09.2018

Rolul lui Tom ii excelent, am ras ft bine la acest film. Merita vazut, mai ales daca iti place de Tom H. Eu il admir si imi place foarte mult de el.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top