Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Bad Boys II (2003)

Aventuri, Acțiune, Comedie, Thriller, Crimă | 18 July 2003 (United States of America)

Baieti rai 2 (2003)

Bad Boys II

Aventuri, Acțiune, Comedie, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Bay

Producător:

Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

18 Iulie 2003

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Polițiștii amici ccăpați-de-sub-control, Marcus Burnett și Mike Lowrey din forța de intervenție din Miami, se reunesc și gloanțele zboară, mașinile se ciocnesc și râsetele explodează în timp ce urmăresc un stăpân de stupefiante de pe străzile din Miami până în cartierele din din Cuba. Însă adevăratul foc de artificii apare atunci când Marcus descoperă că băiatul jucăuș Mike are o idilă cu sora sa sexy.

Recenzii

Rudolfo

08.09.2018

Martin Lawrence si Will Smith se reintalnesc cu producatorul Jerry Bruckheimer si regizorul Michael Bay pentru alt film de actiune cu aventuri exuberante si de mare intensitate in Baieti Rai 2. Coeficientul de pericol s-a marit si la fel si rasul in aceasta noua serie, intrucat detectivii de la brigada de narcotice, Mike Lowrey (Smith) si Marcus Burnett (Lawrence) sunt cooptati in grupul operativ superdotat, desemnati sa opreasca invazia de ecstasy spre Miami. Fara sa stie, ei descopera o conspiratie primejdioasa care implica un baron nemilos al drogurilor, interpretat de Jordi Mollà, hotarat sa isi largeasca imperiul si sa preia controlul asupra comertului infloritor cu narcotice, omorand pe oricine ii sta in cale.

0 0

airyna131

08.09.2018

combinatia perfecta:Will Smith si Martin Lewrence pentru o comedie buna si in acelasi timp actiune.Momente comice DA.actiune multa DA! suuuper!:X

0 0

dynna

08.09.2018

una din cele mai bune comedii

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top