Momeala (2000)

Bait

Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Antoine Fuqua

Scenariști:

Andrew Scheinman, Adam Scheinman, Tony Gilroy

Producător:

Castle Rock Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

14 Septembrie 2000

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2020

Jasper si Bristol, doi hoti, dau lovitura furand 40 de milioane de dolari in aur, dar omoara cativa politisti. Detectivul Edgar Clenteen este hotarat sa-i prinda pe cei doi si sa-i arunce dupa gratii. Jasper este prins si intra la inchisoare, unde imparte celula cu Alvin Sanders, un hot care a fost inchis pentru un jaf marunt. Jasper sufera un atac de cord si inainte sa moara ii lasa lui Alvin un mesaj pentru sotia lui. Clenteen vrea cu orice pret sa-l gaseasca pe Bristol, asa ca ii da drumul lui Alvin si lasa sa se inteleaga ca acesta stie unde se afla aurul. Astfel, Alvin este urmarit la tot pasul de politistii care spera ca Bristol sa faca primul pas.

Recenzii

Amareto

08.09.2018

Practic m-am intors in trecut cu acest film atunci cand se faceau intr-adevar productii cinematografice foarte bune si pentru ca nu-l vazusem am ramas surprins ...are actiune foarte buna un pic de comedie o poveste de dragoste si binenteles actori cunoscuti care joaca asa cum trebuie e recomandabil

1 1

Gynzz

08.09.2018

Este un film tip PRO TV , cu pushcoace , cu bum bum , totul este fatal , mortal , letal , la limita etc. etc. Are ceva actiune si intr-adevar cateva faze amuzante , dar este prea lung si nu are nimic special .

1 1

lau72

08.09.2018

Mie mi-a placut , iar Jamie Foxx a stiut sa ii dea acestui film si un pic de umor ,

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top