Moonlight Trailer
Trailer #1 01:14

Baraka (1992)

Documentar | 15 September 1992 (United States of America)

Baraka (1992)

Baraka

Documentar (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ron Fricke

Scenariști:

Constantine Nicholas, Genevieve Nicholas, Ron Fricke, Mark Magidson

Producător:

Magidson Films

Dată lansare (SUA):

15 Septembrie 1992

Dată lansare (Romania):

23 Aprilie 2021

<p>Un film cu caracter de documentar ce prezinta omul in relatie cu omenirea si habitatul, "Baraka" este mai degraba o montura de scene gandite ca si punerea la punct a fotografiilor. Filmat in peste 20 de tari, ne arata contrastul dintre viata triburilor, a poparelor din lumea a treia si a societatilor civilizate si ultra-dezvoltate, ritualurile religioase diferite si miscarea/dinamismul mai multor culturi. Memorabile sunt peisajele, fast forwardurile scenelelor de urmarire a unei zile/a unui apus si efectul chimiei dintre muzica si imagine. Un film despre diversitatea naturii si a omenirii. </p>

Recenzii

mcquin

08.09.2018

Genul documentar nu cum eronat se mai scrie si razboi,nici vorba.Este un film pe care trebuie sa-l vezi cand esti relaxat si dornic de a vedea ;lumea;in compexitatea ei peralelismele a ceea ce vezi trebuie sa le faci tu privitor.Oricum daca reusesti sa te confunzi cu ceea ce incerca regizorul sa prezinte atunci vei constata cat de efemera si neinportanta este viata fiecaruia dintre noi,si cat de mult ar trebuii sa se respecte oamenii si sa se ajute indiferent de credinta s-au rasa.Poate ca este nevoie de o adanca schimbare in ce priveste discrepantele in societate bogati-saraci si totodata o noua abordare a omului fata de natura.

4 1

adydiana

08.09.2018

e un fil care te conduce in toata lumea si iti dezvaluie misterele lumii. e excelent pt o dupa-amiaza insorita. va recomand sa il vizionati si voi pt ca o sa va placa.

4 1

sorinreddog

08.09.2018

Un documentar mut,dar bunicel,imaginile sunt deosebite si spun totul.

2 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top