Moonlight Trailer
Trailer #1 01:16

Barb Wire (1996)

SF | 02 May 1996 (United States of America)

Barb Wire (1996)

Barb Wire

SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

David Hogan

Producător:

PolyGram Filmed Entertainment, Propaganda Films, Dark Horse Entertainment

Dată lansare (SUA):

2 Mai 1996

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2021

Secolul 21, SUA, al doilea razboi civil. Toata tara este in stare de urgenta. Congresul american a fost inlaturat de un regim totalitar de tip fascist. Un singur oras a ramas liber, Steel Harbor, care este si sediul rezistentei. Acesta este caminul ei, Barb Wire, patroana unui club de noapte (Hammerhead), care are si o a doua slujba la moda - vanatoare de recompense. Crezul ei este sa nu se implice pentru nici una dintre tabere, dar asta se va schimba dupa ce fostul ei iubit, Axel Hood, apare si ii solicita o favoare. Astfel Barb se trezeste ca este unul dintre jucatorii cheie la un inalt nivel politic. Asa ca acum trebuie sa isi aleaga o tabara!

Recenzii

Juristul

08.09.2018

In 2017, democratia a fost inlaturata de un sistem fascist care incearca acum sa lichideze populatia Americii imprastiind un virus. Aici intervine Pamela Anderson, care o interpreteaza pe Barb Wire, singura persoana posesoare a anticorpilor temutului virus. Pentru a apara libertatea si a-i anihila pe dusmani, Barb Wire este in stare de orice. Adica face pe stripteuza si reuseste sa-si seduca teribilii adversari.Povestea se complica in momentul in care neobosita Barb da peste fostul ei iubit si sotia acestuia.

0 3

_Adri_Ana

08.09.2018

Am vazut de cateva ori filmul asta .Nu e rau . Pamela isi interpreteaza destul de bine rolul. Nota 8.

1 3

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un film asa si asa , din descriere parea mult mai bun , ba chiar ma facuse sa cred ca aveam sa vad un film bun ! dar a avut mai multe momente plictisitoare ! doar 7 !

0 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top