Moonlight Trailer
Trailer #1 02:03

Barbie as Rapunzel (2002)

Animaţie, Familie | 01 October 2002 (Canada)

Barbie in Rapunzel (2002)

Barbie as Rapunzel

Animaţie, Familie (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Owen Hurley

Scenariști:

Elana Lesser, Cliff Ruby

Producător:

Rainmaker Studios

Dată lansare (SUA):

1 Octombrie 2002

Dată lansare (Romania):

22 Septembrie 2020

 Contopirea povestii fratilor Grimm cu papusa Barbie in rolul lui Rapunzel are drept scop nobil de a da viata, prin desen animat, unei jucarii simbol de peste 5 decenii. Ideea nu e noua intrucat, Barbie si-a facut debutul actoricesc in anul 1987, iar modelul de frumusete si gingasie revine in 2001 si 2002 prin vocea lui Kelly Sheridan reprezentand-o pe Barbie intr-o serie de povesti de succes pentru copii. Filmul este o poveste cadru care permite dialogul dintre o fetita pe nume Kelly si Barbie ca pretext in a divulga lumea inventiva a copiilor care-si creeaza singuri povestile si eroii sau eroinele pe care ei le iubesc si carora, numai visand, le pot da viata. Asa incepe si povestea minunata a lui Rapunzel care, prin magia penelului, reinventeaza o poveste germana veche cu personaje dinamice, cum ar fi: Hobie, Penelope, Hugo, Gothel, Otto, printul Stefan, etc., toate adunate intr-un cadru feeric. Universul printesei Rapunzel este strict limitat de demonica Gothel la un castel bine pazit de vicleanul Otto si dragonul Hugo. Din fericire, eroina si prietenii ei, Penelope si Hobie gasesc din intamplare un penel fermecat ce le va schimba viata. Acesta deschide o poarta catre o alta lume. Finalul basmului ne readuce in prim-plan pe minunata povestitoare Barbie si pe Kelly care ramane vrajita - la fel si publicul de orice varsta - de frumusetea tabloului realizat de maiestria penelului.

Recenzii

insoumis

08.09.2018

dc absolut in toate desenele apar fetitele alea micute?Acuma erau surorile printului..

1 0

blacknight

08.09.2018

Demult, tare demult, pe vremea când încă existau dragoni şi magie, trăia o fată pe nume Rapunzel. Avea cel mai minunat păr din lume, dar nu şi o viaţă la fel de minunată. Ea era servitoarea unei vrăjitoare rele şi invidioase, Gothel, care o ţinea ascunsă în desişul pădurii interzise, înconjurată de un perete înalt de sticlă. Soarta lui Rapunzel se schimbă însă când descoperă pensula magică. Aceasta o va însoţi într-o călătorie în care fata va scăpa de toate supărările, va aduce pacea între două regate rivale, şi se va îndrăgosti de frumosul Prinţ Stefan. Rapunzel va reuşi toate acestea cu ajutorul lui Penelope, ultimul dragon furios. Un uimitor film de animaţie pe computer, în care o veţi reîntâlni pe laureata la Oscar, Anjelica Huston, în rolul lui Gothel şi pe Cree Summer în rolul lui Penelope. Pe coloana sonoră a filmului se regăsesc piese interpretate de Samantha Mumba şi Orchestra Simfonică din Londra. Barbie în Rapunzel vă va arăta că dragostea şi imaginaţia pot schimba lumea...

1 0

mistique07

08.09.2018

Povestea frumoasei Rapunzel, fata cu cel mai frumos par din lume, care era servitoare in casa unei vrajitoare rea. Viata ei se schimba insa, cand descopera pensula magica. Barbie in Rapunzel va va arata ca dragostea si imaginatia pot schimba lumea.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top