Basement Jack (2009)

Basement Jack

Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Shelton

Scenariști:

Brian Patrick O'Toole

Producător:

Island Gateway Films, Black Gate Entertainment

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2009

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

Din cauza copilariei nefericite pe care a avut-o alaturi de mama sa care il maltrata si il hartuia, Jack Reiley este acum un criminal in serie. Si ca toti criminalii de acest gen, el are propriile particularitati: omoara familii intregi, numai in noptile furtunoase, si isi aseaza victimele in pozitia unor manechine, dupa ce in prealabil sta ascuns in beciul casei cateva zile pentru a tatona, de aceea el este cunoscut de autoritati ca "Jack din beci"<br /><br />La 17 ani el isi omoara mama, dupa care mai omoare 4 familii, printre care si pe cea a lui Karen, o tanara adolescenta, care reuseste sa scape. In urma faptelor sale acesta este internat intr-un spital de boli mintale timp de 10 ani. <br /><br />Dupa acesti ani el revine in scena reluandu-si activitatile de criminal, dar mai ales urmarind-o pe Karen, tanara pe care nu a putut sa o omoare in urma cu 10 ani impreuna cu restul familiei ei.<br /><br />Aceasta la randul ei este constienta de pericolul care o pandeste, cunoscandu-i foarte bine profilul criminal al lui Reiley pe care l-a studiat in amanunt. Astfel Karen nu se lasa vanata atat de usor, ci are propriile ei planuri de razbunare.

Recenzii

Abigail

08.09.2018

bun film..zic eu..desi nu l'a remarcat nimeni..adica na nu vad nicio parere..whatever...cred ca totusi a fost cam sangeros.achhhh:-ss.dar merita vazut.pentru cei tari de inger in the middle of the night >:)..surprinzator final.

1 1

Never.Enough

08.09.2018

Un film fara nicio logica, dar cu mult sange si violenta. Intamplarile n-au nicio coerenta, actiunea fiind imprastiata si de neinteles. Pierdere de timp .

1 2

liniuta

08.09.2018

horror gen 1980 prost realizat , regie de cacao , Jack al nostru e imun la toate si ucide familii in timp ce prin cap i se deruleaza crampee din atrocitatile la care l-a supus mamicuta lui... pierdere de timp , poate ptr. copii in loc de bau,bau ... 5 cu mare indulgenta

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top