Batman Beyond (1999)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

10 Ianuarie 1999

Dată lansare (Romania):

5 Decembrie 2021

At least 40 years after the "current" adventures of Batman and 20 years after Bruce Wayne retired from the role, his secret is discovered by troubled teen Terry McGinnis. After McGinnis' father is murdered by the man who took over Bruce Wayne's company, McGinnis dons a high-tech Bat suit that Wayne last used, creating a new hero for a future Gotham.

Recenzii

alex_il_fenomeno

21.02.2012

este un serial de animatie placut , aparent ciudat la inceput , in comparatie cu serialul de animatie original cu Batman , dar cu timpul te obisnuiesti cu aceasta animatie si o consideri chiar placuta , prin sumedeniile de aventuri traite de protagonist , care se descurca de minune , chiar daca este aparent "anemic" fata de protagonistul clasic . dar nu strica deloc o schimbare de imagine , dar si de aventuri , in aceste episoade urmarind atat de multe situatii pe care nu le credeam posibile , si pe care le-am apreciat extrem de mult . il recomand tuturor copiilor , si poate si celor care vor sa isi regaseasca acea perioada , copilaria , dinauntrul lor . de la mine are nota 9+

1 4

ottorobert94

11.04.2012

Foarte bun serialul. L-am vazut de nenumarate ori in copilarie, era unul dintre preferatele mele. Este un exemplu foarte bun al unei animatii de actiune/sci-fi. Din pacate in ziua de azi nu se mai fac seriale asa bune, din moment ce majoritatea sunt sgi-uri ieftine sau disney. Nota 10.

0 0

gwtw-1939

03.02.2011

O animatie foarte interesanta si un ton foarte sumbru in fiecare episod. Povestea lui batman ia o noua cale. Interesant si intrigant.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top