Moonlight Trailer
Trailer #1 02:26

Beastly (2011)

Dramă, Fantasy, Romantic, SF | 21 January 2011 (United States of America)

Bestial (2011)

Beastly

Dramă, Fantasy, Romantic, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Daniel Barnz

Scenariști:

Daniel Barnz

Producător:

Storefront Films, CBS Films, Mel's Cite du Cinema

Dată lansare (SUA):

21 Ianuarie 2011

Dată lansare (Romania):

30 Noiembrie -1

  O "Frumoasa si Bestia" a zilelor noastre. Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tanar care le are pe toate: este frumos, este inteligent, bogat si are multe posibilitati. Dorind sa isi bata joc si sa o umileasca pe cea mai respingatoare colega de clasa, el o trece pe "lista" pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invita la o petrecere din cadrul scolii, unde o abandoneaza intr-un mod crud, necivilizat. Ea se razbuna, aruncand o vraja asupra lui, care il transforma in tot ceea ce el nu este. Furios din cauza noii lui infatisari, o confrunta pe Kendra si isi da seama ca singura solutie de a scapa de vraja este sa faca pe cineva sa se indragosteasca de el asa cum este: un lucru pe care il considera imposibil. Ingrozit de infatisara lui, tatal lui Kyle il alunga la Brooklyn, in compania unui proprietar simpatic si a unui tutore orb. In timp ce Kyle se gandeste cum sa indeparteze vraja si sa isi recapete viata lui obisnuita, el risca, oprind un dependent de droguri sa ucida un vanzator. Fiind constient de aceasta oportunitate, ii promite libertate si siguranta pentru fiica lui, Linda Taylor, daca aceasta se muta in casa lui Kyle. Astfel incepe calatoria lui Kyle pentru a gasi iubirea adevarata, in povestea lui hyper-moderna a clasicii "Frumoasa si Bestia".

Recenzii

AnYGnN

08.09.2018

ador povestea "Frumoasa si Bestia" si de abia astept sa vad filmul asta..mai ales ca joaca niste actori buni ale zilelor noastre ... sa treaca mai repede timpul .In 2010 sunt multe filme frumoase ..

3 7

Madyyy

08.09.2018

Pare super interesant . De abea astept sa-l vad:X

1 4

rallucutza

08.09.2018

"frumoasa si bestia "..soper de abia astept sa-l vad... mai ales ca Alex Pettyfer ii foarte frumos iar Vanessa foarte dragutza...sunt sigura ca va fii un film indragit de majoritatea adolescentiilor ceva gen Twilight...

6 14

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top