Moonlight Trailer
Trailer #1 01:07

Beat the World (2011)

Muzică, Dramă | 10 June 2011 (Canada)

Beat the World (2011)

Beat the World

Muzică, Dramă (Canada)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Adetuyi

Scenariști:

Robert Adetuyi

Producător:

Inner City Films, The Harold Greenberg Fund, Ontario Media Development Corporation (OMDC), Téléfilm Canada

Dată lansare (SUA):

10 Iunie 2011

Dată lansare (Romania):

30 Iulie 2021

"You got served:Beat the worl" ne prezinta povestea unei "gasti" de dans condusa de Yuson. Acesta isi doreste foarte mult sa castige o competitie internatioanala de dans ce va avea loc chiar la el in oras. Echipa lui Yuson s-a calificat in finala unde va concura cu mai multe formatii venite din lume insa principala sa concurenta o reprezinta echipa condusa de Justin, cel care a castigat si ultimele doua editii ale acestei competitii. Pentru a fi sigur ca va castiga Yuson apeleaza la un prieten ce practica parkour.<br /><br /> Cei doi doresc sa combine dansul cu miscarile indraznete din parkour. Dorindu-si atat de mult sa castige Yison uita sa se prezinte la un eveniment pentru prietena sa Maya si cei doi se despart. Inainte de competitie Yuson o vede pe Maya intr-un club alaturi de Justin si cei doi se iau la bataie. Competitia dintre cei doi devine tot mai acerba asa ca nu le ramane decat sa demonstreze care are echipa cea mai buna. <br /><br />

Recenzii

romaad

08.09.2018

de vazut seara inainte de culcare. A nu se rata de catre amatorii filmelor cu trupe de dans. Nu are aduce insa nici pe departe spectacolul din seria Step Up.

0 1

Budy

08.09.2018

Un film cu si despre dans in mare parte, dar mult mai slab fata de "Step Up" sau "Stomb The Yard". Merge vazut in lipsa de altceva.

1 1

iubytelxxl

08.09.2018

foarte slab... mult mai slab ca prima parte .... You Got Served era de nota 10+ insa asta e de 8...

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top