Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Beautiful Girls (1996)

Comedie, Dramă, Romantic | 09 February 1996 (United States of America)

Fete frumoase (1996)

Beautiful Girls

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ted Demme

Producător:

Woods Entertainment, Miramax

Dată lansare (SUA):

9 Februarie 1996

Dată lansare (Romania):

24 Septembrie 2021

În timpul unei ierni cu multă zăpadă, într-un mic oraș fictiv din Massachusetts, un grup de prieteni de-o viață petrec, beau și se luptă să se conecteze cu femeile care le afectează deciziile, visele și dorințele.

Recenzii

riddick

08.09.2018

Willie, muzician, se intoarce in oraselul natal pentru a-si revedea fostii colegi de liceu, cu ocazia aniversarii a zece ani de la absolvire. Toti au nostalgia idilelor din adolescenta si spera sa intalneasca femeia ideala. Nici unul nu realizeaza cat de aproape se afla fiinta visata.

1 0

crazy_bloggera

08.09.2018

Dap, un film destul de plictisitor.

1 0

memodanuta

08.09.2018

Un pic cam plictisitor,insa te face sa ramai totusi sa-l vizionezi,in speranta ca cineva va reveni cu picioarele pe pamant si va aprecia fiinta iubita.insa sunt povesti absurde,fara inteles.Willie se imprieteneste cu o copila de 13 ani,care ii intelege frustarile,si cu care poate comunica mult mai usor.Tommy,un tanar inconstient,ce-si tradeaza fiinta iubita,doar pentru asi mai face de cap cu o fosta colega,si ea casatorita la randul ei,inconstienta ca-si poate distruge casnicia,si un alt tanar,Paul,care intra intr-o competitie absurda cu un alt coleg,pentru o femeie...banalitati...

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top