Moonlight Trailer
Trailer #1 01:31

Beauty and the Beast (2017)

Familie, Fantasy, Romantic | 16 March 2017 (United States of America)

Frumoasa și Bestia (2017)

Beauty and the Beast

Familie, Fantasy, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Bill Condon

Producător:

Walt Disney Pictures, Mandeville Films

Dată lansare (SUA):

16 Martie 2017

Dată lansare (Romania):

28 Octombrie 2021

În micul oraş Villeneuve, Belle (Emma Watson), o tânără luminoasă, cu un spirit liber, care iubeşte să citească, îşi vede de treburile monotone de zi cu zi. Ea locuieşte cu tatăl său, Maurice (Kevin Kline), un artist singuratic. Deşi este frumoasă şi binevoitoare, locuitorii oraşului nu ştiu ce să creadă despre ea, rămânând pentru ei o enigmă. Refuză constant avansurile neobosite ale arogantului Gaston (Luke Evans), ignorându-l cu desăvârşire. Printr-o întâmplare nefericită, tatăl lui Belle ajunge prizonier în castelul Bestiei (Dan Stevens), iar Belle pleacă în căutarea lui, în găseşte şi îl salvează, dar plăteşte un preţ – rămâne prizonieră în castel, în schimbul libertăţii tatălui său. Ea se împrieteneşte cu slujitorii castelului, care speră în secret că Belle este cea care va rupe vraja.

Recenzii

RoseofSharon

08.09.2018

A fost foarte plăcut. Actorii s-au străduit să își interpreteze cât mai bine rolurile și să cânte. Chiar dacă nu sunt voci profesioniste, se vede că au muncit mult. Scopul a fost atins.

0 1

corcodus

08.09.2018

superb, am fost foarte sceptica dar atmosfera de basm e mirifica, cei de la disney si au facut treaba cu prisosinta, emma e fantastica.

0 1

hitman78

08.09.2018

Filmul e un spectacol vizual si muzical,dintre actori Emma Watson mi-a placut cel mai mult.9

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top