Moonlight Trailer
Trailer #1 01:59

Beauty and the Beast (1991)

Romantic, Familie, Animaţie, Fantasy, Muzică | 13 November 1991 (United States of America)

Frumoasa si Bestia (1991)

Beauty and the Beast

Romantic, Familie, Animaţie, Fantasy, Muzică (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gary Trousdale, Kirk Wise

Producător:

Walt Disney Animation Studios, Walt Disney Pictures, Silver Screen Partners IV

Dată lansare (SUA):

13 Noiembrie 1991

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Frumoasa este o fată nemulțumită de viața dintr-un cătun al Franței, care încearcă să respingă dovezile de afecțiune ale îngâmfatului Gaston. Bestia este un prinț tranformat într-un animal fioros printr-o vrajă pentru că era răsfățat, egoist și rău. Destinele celor doi se întâlnesc. Pentru a rupe vraja, Bestia trebuie să-i câştige dragostea frumoasei fete, altfel riscă să rămână aşa pentru totdeauna.

Recenzii

Claire

08.09.2018

...toate filmele din top-10-ul meu aunt pe locul intai dr eu aici nu le pot aranja astfel..dar pana la umra conteazace simt eu iar eu zic LOCUL 1 PTTOATE!Este desenul meu animat preferat! Nici nu am cuvinte pentru a-mi psune parerea pentru ca este prea frumos. Intotdeauna mi-au palcut perosnajele, cum au fost desenate dar si vocea foarte placuta, este o poveste care desi tipica, iese din tiparele obisnuite. Intalnim aceeasi fata care se indragosteste de un print...numai ca ea nu este printesa iar el este "sub acoperire"... O fata a cariu nume este frumuseteacu un suflet atata de nobil si o fire atat de placuta se indragosteste de o creatura odioasa...si totusi ce poveste de dragoste minunata. Un desen animat cu scop educativ care eu sunt convinsa ca in sufletul celor care-si leaga itnr-un fel sau altul existenta de el, va ramane pentru vesnicie, stiu clar ca pentru mine Belle si Bestia vor avea intotdeuna un locsor numai al lor in inima mea.

9 7

ChupaChups

08.09.2018

una din cele mai frumoase povesti de dragoste :x, love has no boundaries 8->

5 4

Delia00

08.09.2018

Desen animat excelent, de dragoste si comedie, si coloana sonora buna. Am crescut uitandu-ma la el si evident ca inca mai imi place.

6 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top