Moonlight Trailer
Trailer #1 02:28

Beerfest (2006)

Comedie | 25 August 2006 (United States of America)

Beerfest (2006)

Beerfest

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jay Chandrasekhar

Producător:

Broken Lizard Industries

Dată lansare (SUA):

25 August 2006

Dată lansare (Romania):

9 August 2020

Todd si Jan Wolfhouse sunt doi frati americani ce calatoresc in Oktoberfest pentru a imprastia cenusa bunicului lor defunct. Ajunsi in Germania, ei descopera un secret de secole – “Beerfest”, un festival al berii, Olimpada secreta a bautorilor de bere din intreaga lume. Verii lor germani ii trateaza cu minimum de respect si ajung sa-i elimine din competitie, fapt ce-i determina pe fratii Wolfhouse sa se intoarca acasa pentru a se antrena si pentru a-si forma o echipa de bautori profesionisti, hotarati sa castige competitia cu orice pret.

Recenzii

mdomnita

08.09.2018

O comedie destul de buna care a declansat cateva rasete in cazul meu. Cu toate ca realizarea si glumele nu sunt la nivelul unei comedii de calitate ci mai degraba in stilul comediilor cu adolescenti, filmul a fost bunicel.

6 1

Patronu

08.09.2018

Comedie cretină rău, dar care m-a făcut să râd copios în anumite momente. Bună de văzut la o bere.

9 0

wilson92

08.09.2018

Cat am mai putut sa rad la filmul asta!!! L-am vazut de vreo 3 ori, de doua ori singur si odata cu niste prieteni care numai scapau de gura mea! Logic ca le-a placut si lor ... Eu cel putin astept continuarea POT FEST..... chiar se face?

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top