Beethoven's Christmas Adventure (2011)

Beethoven's Christmas Adventure

Comedie, Familie (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Putch, Noah Baumbach

Producător:

Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

8 Noiembrie 2011

Dată lansare (Romania):

14 Iunie 2021

Acesta este sezonul preferat al st.bernad-ului Beethoven.Într-o nouă aventură de vacanță ,în care acest canin hilar vorbește pentru prima dată !Când elf-ul Henry fuge cu sania și cu sacul magic plin de jucării al lui Moș Crăciun,Beethoven și amicul său adolescent Mason(Munro Chambers-”The Next Generation”),luptă împreună pentru a aduce înapoi jucăriile lui Moș Crăciun și într-un cuvânt pentru a salva Crăciunul, pentru copii de pretutindeni !Dispunând de o contribuție all star,inclusiv ce-a lui Tom Arnold în calitatea de ”voce” a lui Beethoven este un moment excelent de sărbătoare pentru întreaga familie...

Recenzii

Georgiana.

08.09.2018

Foarte frumos. Este genul de film perfect pentru perioada asta ! Ma asteptam oricum sa-mi placa, pentru ca a avut si tema Craciunului, si pe Beethoven ! :)) Deci nu erau sanse sa fie unul dintre acele filme plictisitoare, sau mai stiu eu cum. Bravo, nota 10 +++ .

1 1

Blum

08.09.2018

Daca e sa il vezi de Craciun foarte misto!!! Nota 8

0 2

Andrei0096

08.09.2018

E un film de familie care merită văzut în ziua de Crăciun. E puţin cam forţat, deciziile se iau foarte repede, personajele se lasă imediat convinse, iar acţiunea se petrece cam repede şi tot filmul îţi poţi da seama ce urmează să se întâmple.

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top