Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Before the Rains (2007)

Dramă, Romantic | 07 September 2007 (United Kingdom, United States of America, India)

Before the Rains (2007)

Before the Rains

Dramă, Romantic (United Kingdom, United States of America, India)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Santosh Sivan

Scenariști:

Cathy Rabin

Producător:

Excalibur Pictures, Adirondack Pictures, Merchant Ivory Productions

Dată lansare (SUA):

7 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

25 Noiembrie 2020

<p align="justify"> "Before the rains" este o drama care exploreaza consecintele coliziunii dintre puterea vointei si puterea dorintei in India coloniala a anului 1937, diferentele dintre doua culturi si doua civilizatii diametral opuse si modul in care vechea provincie britanica incepe sa isi castige treptat independenta spirituala fata de imperiu, manifestandu-si din ce in ce mai pregnant propriile traditii, obiceiuri si superstitii. </p><p align="justify"> Henry Moores este un antreprenor si un om de afaceri englez care se stabileste in sudul Indiei, la Kerala, cu intentia de a cultiva o plantatie de mirodenii. In scurta vreme isi da seama insa ca planurile sale marete sunt conditionate de construirea unui nou drum de acces printre dealuri, ceea ce ar implica cheltuirea unei mari sume de bani si gasirea de forta de munca ieftina printre localnici. Din punct de vedere profesional Henry Moores se bazeaza pe T.K., un satean pe care el il trateaza mai degraba ca pe un partener egal decat ca pe un servitor si care il ajuta sa castige increderea localnicilor, in vreme ce din punct de vedere sentimental el se simte irezistibil atras de Sajani, femeia indiana de o frumusete rapitoare care il ajuta la treburile casnice. Legatura erotica provocatoare dintre Henry si Sajani este una interzisa de vreme ce amandoi sunt casatoriti cu alte persoane, iar infidelitatea este considerata o crima in vechea traditie indiana, iar adevarul risca in orice moment sa fie dezvaluit si sa aduca cu sine consecinte dramatice pentru protagonisti dat fiind faptul ca doi baieti din sat au fost martorii consumarii unui episod de apropiere fizica intre barbatul englez si femeia indiana. </p>

Recenzii

femeiainrosu39

08.09.2018

MERITA VAZUT!

0 0

KATAKLYSM

08.09.2018

nu mi s-a parut ca ar aduce ceva nou fata de ce s-a mai realizat pe aceasta tema. e bun sa-l vezi intr-o zi de marti intr-un noiembrie ploios.

1 3

faith_angel87

08.09.2018

pe mine m-a impresionat filmul :) a fost ca o poveste in care tii cu personajele chiar daca iti dai seama ca gresesc si speri ca pana la urma totul va iesi cu bine; iar dragostea lui Sajani pentru Henry a fost de-a dreptul induiosatoare..

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top