Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Beneath (2007)

Horror, Mister, Thriller | 08 July 2007 (United States of America)

Beneath (2007)

Beneath

Horror, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dagen Merrill

Scenariști:

Kevin Burke, Dagen Merrill

Producător:

MTV Films, Paramount Vantage

Dată lansare (SUA):

8 Iulie 2007

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

Christy se intoarce in orasul natal pentru a ajunge la moarte ingrijitorului casei in care a locuit dupa moartea parintilor sai. Aceasta urmeaza un tratament antidepresiv de la accidentul care a desfigurat-o pe sora sa, Vanessa. Christy se simte vinovata deoarece ea se afla la volanul masinii. Dupa accident a inceput sa aiba anumite viziuni, iar imaginile din vis le reproduce intr-un caiet. In cosmarurile sale vede cum oameni care au fost in preajma Vanessei mor sau sunt raniti, si mai ales viziunile sale incep sa devina realitate. Christy este convinsa ca sora sa a fost ingropata de vie si ca infirmiera acesteia, Claire Wells, este vinovata pentru acest lucru asa ca incepe sa o caute pe acesta pentru a capata niste raspunsuri, doar ca aceasta nu e de gasit. Treptat Christy va dezlega mai multe secrete legate de sora sa si de John, cumnatul sau... <br />

Recenzii

Incoruptibilul

08.09.2018

Christy se reintoarce in orasul ei natal, dupa ani buni trecuti de la accidentul de masina care a desfigurat-o pe sora ei mai mare. Bantuita de amintirea accidentului, caci ea se afla la volanul masinii, ea realizeaza ca cele mai groaznice cosmaruri ale ei ori au devenit realitate ori...sunt pe cale de a deveni realitate.

2 3

kenya

08.09.2018

interesant , nu senzational dar merge

3 3

cezarica98

08.09.2018

bun film, interesant, horror si faza cand femeia hidoasa(ca altfel nu pot s-o numesc) a sarit din pat am sarit si eu, pe bune mam speriat.il recomand celor care nu se sperie asa usor!

4 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top