Moonlight Trailer
Trailer #1 01:53

Benny & Joon (1993)

Comedie, Dramă, Romantic | 16 April 1993 (United States of America)

O dragoste trasnita (1993)

Benny & Joon

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeremiah S. Chechik

Scenariști:

Barry Berman, Lesley McNeil

Producător:

Roth-Arnold Productions, Metro-Goldwyn-Mayer

Dată lansare (SUA):

16 Aprilie 1993

Dată lansare (Romania):

26 Septembrie 2021

Intr-un mic oras, un mecanic auto pe nume Benny este convins ca trebuie sa aibe grija de sora sa bolnava mintal, Joon, care abia poate face fata lumii reale, in ciuda faptului ca este o artista talentata. Aceasta situatie relativ stabil, este zguduita atunci cand Benny este obligat in cadrul unui joc de poker sa il primeasca in casa sa pe Sam, ruda unuia dintre jucatori. Atunci cand Sam soseste, face imediat o impresie cu caile excentrice silentioase care rivalizeaza cu caile marelui comedian al filmelor mute, Buster Keaton. Fara ca Benny sa stie, Sam si Joon incep sa fie atrasi unul de celalalt pana la extreme. In orice caz, cand Benny afla acest lucru, se creeaza o ruptura intre Benny si Joon, iar acum Joon trebuie sa inteleaga ca relatia dintre ea si Benny incepe sa se schimbe total, din cauza prezentei acestui nou-venit dubios.

Recenzii

aitooh

08.09.2018

E unul dintre filmele copilariei mele, unul dintre filmele din care imi aminteam aproape toate scenele, dar habar n-aveam cine a jucat in el. Cand l-am revazut, dupa vreo 13-14 ani, mi-a placut la fel de mult ca prima data. Unul dintre cele mai frumoase filme facute in anii '90.

1 1

bryiu

08.09.2018

O poveste de dragoste la granita dintre nebunie si realitate......un Johnny Depp tanar, dinainte de Sparrow sau Sweeney Todd.

4 1

MikeWindgren

08.09.2018

Filmul e bun, dar coloana sonora sustinuta de fratii de la Proclaimers e sublima!

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top