Moonlight Trailer
Trailer #1 02:33

Bent (1997)

Dramă, Istoric, Romantic | 26 November 1997 (United Kingdom)

Bent (1997)

Bent

Dramă, Istoric, Romantic (United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sean Mathias

Producător:

ASK Kodansha, Channel Four Films, NDF Inc.

Dată lansare (SUA):

26 Noiembrie 1997

Dată lansare (Romania):

22 Iunie 2021

Regizat de Sean Mathias, filmul are o distributie cunoscuta, remarcanu-se prezenta unor actori de prim rang precum Mick Jagger, Clive Owen, Brian Webber, Nikolaj Coster Waldau, Jude Law .Urmareste persecutarea homosexualilior in Germania nazista. Max, personajul principal, este un playboy într-un club de noapte decadent din Berlin în timpul primilor ani de Germania lui Hitler. Este arestat de Gestapo si este martor al brutalitatii regimul nazist. Max este homosexual şi, ca atare, este trimis la lagărul de concentrare Dachau sub regimul nazist. El încearcă să nege că este homosexual şi devine o eticheta de culoare galbenă (cea pentru evrei) în loc de roz (pentru homosexualii). În lagărul de el se îndrăgosteşte de colegul lui, prizonierul Horst, care poarta lui roz eticheta cu mândrie.

Recenzii

TheoLuvMCR

08.09.2018

Cele mai adecvate cuvinte care imi vin in minte subit pentru a evoca filmul "Bent" ar fi original si vibrant.O drama ireprosabila,pe care o consider infailibila oricand ai privi-o.

4 0

TheoLuvMCR

08.09.2018

Clive

1 0

AbraMack

08.09.2018

Nu am vazut filmul! Am citit insa scenariul si am vazut piesa, in regia lui Ely Malka... O poveste emotionanta, o lectie despre iubire... de profundis... O lectie pentru ochii inchisi ai lumii

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top