Moonlight Trailer
Trailer #1 02:23

Beverly Hills Ninja (1997)

Acțiune, Comedie | 17 January 1997 (United States of America)

Beverly Hills Ninja (1997)

Beverly Hills Ninja

Acțiune, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dennis Dugan

Producător:

Motion Picture Corporation of America, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Ianuarie 1997

Dată lansare (Romania):

21 Mai 2022

<p>Un bebelus supravietuieste unui naufragiu si este gasit de un clan de luptatori Ninja. Pentru clanul Ninja intamplarea gasirii acestui bebelus reprezenta  implinirea unei profetii stravechi, care prezicea aparitia unui Ninja alb desavarsit. Copilului gasit i se da numele de Haru fiind adoptat de seful clanului. In ciuda asteptarilor Haru ia proportii devenind cel mai neindemanatic si cel mai gras Ninja alb fiind nepotrivit pentru arta luptelor martiale. Desconsiderat de tovarasii sai Ninja pentru Haru se iveste o sansa salvatoare atunci cand o frumusete blonda aflata in bucluc ii face o propunere cerandu-i ajutorul. In acesta situatie, cel mai slab fiind si cel mai gras, Haru da dovada de o energie exploziva facand din artele martiale o desăvârşită artă comică. In luxosul Beverly Hills Haru face tot posibilul pentru a adeveri ceea ce prezicea profetia.</p>

Recenzii

SNAKE666

08.09.2018

Ati fi surprinsi sa aflati care este de fapt imaginea pe care o percep cei din jurul vostru cu toate ca credeti ca ati reusit deja sa va impuneti una. Cati dintre noi nu ne dorim sa fim de fapt altceva, refuzand astfel sa acceptam adevarata imagine pe care o avem in fata celorlalti? Ce nu am face pentru a castiga un dram de admiratie si apreciere din partea altora? Acelasi lucru se straduie sa-l obtina si Haru (Chris Farley) pentru care, mai mult decat au altii, exista si o legenda veche care sa-i dea si sa-i sustina increderea de sine. In artele martiale Haru este un ninja mai mult decat mediocru facand viata aproape imposibila pentru ceilalti tovarasi ai sai . In final el reuseste sa implineasca profetia care spunea ca intr-o buna zi va aparea un mare ninja alb cum nu s-a mai vazut si nici auzit.

2 1

iulian30

08.09.2018

comic filmul,dar cam stupide fazele.are si o poveste in spate,clasica,eroul principal ar trebui sa bata baietii rai si se alege si cu o fata,dar discrepanta intre protagonisti,il face totusi interesant de urmarit.Insa ramane un film mediocru,dar bun pentru o pauza de rasete.

2 0

El_KaPpa

08.09.2018

L-am vazut cand eram mai mic de cateva ori si mereu am ras cu pofta ca de altfel la toate filmele lui Chris Farley. Il recomand oricui vrea sa vada o comedie reusita si sa-si ia o portie buna de ras. Enjoy it!

6 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top