Moonlight Trailer
Trailer #1 00:29

Beyond the Poseidon Adventure (1979)

Acțiune, Aventuri, Dramă | 18 May 1979 (United States of America)

Noi aventuri pe vasul Poseidon (1979)

Beyond the Poseidon Adventure

Acțiune, Aventuri, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Irwin Allen

Scenariști:

Paul Gallico

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

18 Mai 1979

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

Beyond The Poseidon Adventure este un film de actiune/aventura/drama/thriller, aparut in anul 1979. De regia acestui film s-a ocupat Irwin Allen, iar de scenariu s-a ocupat Nelson Gidding, un scenariu adaptat dupa romanul lui Paul Gallico. In rolurile principale ii putem urmari pe Michael Caine, Sally Field, Telly Savalas, Peter Boyle sau Jack Warden. Dupa "The Poseidon Adventure", in care vasul a fost intors invers de catre un val urias, acum vasul sta cu fundul in sus in mare. In timp ce pasagerii care se mai afla inca la bordul vasului asteapta sa fie salvati, doua echipe de salvare rivale, intra in interiorul vasului pentru a cauta bani, bunuri, aur, bijuterii sau cantitati mici de plutoniu. Daca vor reusi pasagerii aflati inca in interiorul vasului sa scape sau nu si daca echipele de salvare se vor alege cu ceva sau nu, veti afla doar urmarind acest film.

Recenzii

alex_il_fenomeno

08.09.2018

a fost un film de aventuri excelent ! mi-a placut foarte mult aventurile intampinate de protagonistii principali ! Michael Caine a facut un rol de 7 stele ! filmul merita nota 9 !

0 5

bradu

08.09.2018

Subiect regasit in multe filme,totusi aventura pasagerilor de pe Poseidon merita aflata,frica pluteste tot timpul in aer iar atmosfera de tensiune te tine pana la final.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top