Moonlight Trailer
Trailer #1 03:05

Bicentennial Man (1999)

Comedie, SF, Dramă | 17 December 1999 (Canada, United States of America)

Omul bicentenar (1999)

Bicentennial Man

Comedie, SF, Dramă (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Columbus

Producător:

1492 Pictures, Laurence Mark Productions, Radiant Productions, Touchstone Pictures, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

17 Decembrie 1999

Dată lansare (Romania):

25 Septembrie 2021

Acest film urmareste intreaga "viata" a unui android cumparat pentru a ajuta la treburile din casa. Dupa cateva zile de la achizitionare, familia Martin realizeaza ca nu au de-a face cu un robot obisnuit atunci cand Andrew incepe sa aiba emotii si gandire creativa. Intr-o poveste ce se desfasoara pe durata a doua secole, Andrew invata despre complexitatea fiintei umane, in timp ce incearca sa-i opreasca pe cei care vor sa-l distruga.

Recenzii

Delia00

08.09.2018

O calatorie a unu robot de 200 de ani, pentru a deveni un om obisnuit....recumandat iubitorii genului. Robin W joaca execlent.

3 3

Xghost

08.09.2018

M-am uitat la acest film, pentru ca imi plac filmele sci-fi. Din fericire acest film a oferit cu mult mai mult de cat un simplu film sci-fi: filmul evidentiaza de fapt cat de importante sunt chiar si micile erori omenesti. Robotul a fost perfect din multe puncte de vedere. A avut calitati de care noi inca visam sa le avem. Totusi robotul (Robin Williams), a fost in stare sa lase toate aceste calitati in spate, ca sa devina om, cu toate erorile si imperfectiunile omenesti. Recomand NU NUMAI iubitorilor de filme SF!

7 3

mistique07

08.09.2018

un film emotionant...un robot care ajunge saa iubeasca si in final sa moara.....greu de crezut....dar in film se poate......e un film care vrea sa arata ca iubirea nu are bariere.....fain

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top