Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Big (1988)

Fantasy, Dramă, Comedie, Romantic, Familie | 03 June 1988 (United States of America)

Vreau sa fiu mare (1988)

Big

Fantasy, Dramă, Comedie, Romantic, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Penny Marshall

Producător:

American Entertainment Partners II L.P., Gracie Films, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

3 Iunie 1988

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2021

Big este povestea lui Josh Baskin care este indragostit lulea de o colega frumoasa, Cynthia Benson, dar din pacate dragostea nu ii este impartasita. In timpul carnavalului, Josh descopera o "masina a dorintelor" iar dorinta sa cea mai arzatoare, aceea de a fi mare, prinde glas in fata misterioasei masinarii. Dimineata Josh descopera socat ca dorinta i-a fost indeplinita. Confuz si speriat, Josh se trezeste aruncat in lumea adultilor, lume pentru care este total nepregatit. Cu totul intamplator, Josh ajunge sa lucreze pentru o companie de jucarii condusa de Mac Millan, si descopera ca, asa cum banuise mereu, daca esti "mare" beneficiezi de numeroase avantaje: libertate, bani si o multime de jucarii. Dar Josh nu este deloc "pregatit" pentru a beneficia de atentia unei femei de care se indragosteste.<br /><p> </p><p> </p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

Film din ciclul ''Ai grija ce-ti doresti,ca s-ar putea sa ti se indeplineasca''

2 2

kirara

08.09.2018

Un film destul de incalcit.Povestea suna cam asa;un pusti de vreo 13 ani(scuze dar am uitat varsta)isi pune o dorinta la un aparat dintrun parc de distractii(in orice caz,totul este prezenta cu mare pompa si cu muzica ce te duce cu gandul la misticism si magie.Iar a doua zi,culmea,cine sar fi gandit pustiul devine adult,si ca sa nul descopere parinti pleaca de acasa.Si normal ca orice pusti ca abia a inteles carei faza cu albinele si florile,este destul decapabil sa devina un mare actionar la o firma de jucari(hai ca aici inteleg,firma de jucarii;dar nu pot sa cred in ruptul capului ca cineva fara experienta de viata poate deveni dintro data o fabrica de bani),si in plus,oau ce surpriza ajunge ca prin atitudinea libertina si specifica unui copil(ca doar asta promoveaza filmul,ca el este un suflet de copil intrun trup adult)face ca o femeie sa se indragosteasca de el.Dar partea care ma enervat a fost totala lipsa de atentie data unor detalii ca mosul milionar caruia ii placea sa vada o atitudine copilaroasa in oameni(nu oriunde gasesti pe cineva dispus sa vada laturile personalitatii tale),sau cum a fost posibil ca din adult pentru nu stiu cate zile sa devina inapoi copil,si ce frumos femeia indragostita sal aduca la usa casei parintesti in siguranta..ce abureala destinata zic eu unei varietati de oameni care vor sa creada cu tot dinadinsul intro lumea a binelui,si care deopotriva nu vad partea mai putin buna a lucrurilor,dar acestea doua impreuna reprezinta lumea,ying si yang,o lume a contrastelor.

1 8

Morarasu

08.09.2018

E un fil bun, vreau s-o contrazic pe Kirara, care uita ca realizatorul unui film apeleaza la fictiune si nu se angajeaza sa copeze realitatea. N-ai decat sa casti singur ochii imprejur, sa te saturi de realitate. Intr-o opera de arta trebuie sa fie loc pentru imagini sensibilizatoare care sa dea de gandit. Or, Big are destule momente care cer o atitudine, si nu doar una pentru moment, ci pentru comportamentul tau in genere.

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top