Moonlight Trailer
Trailer #1 00:36

Billy Bathgate (1991)

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă | 01 November 1991 (United States of America)

Billy Bathgate (1991)

Billy Bathgate

Dramă, Acțiune, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Robert Benton

Producător:

Touchstone Pictures

Dată lansare (SUA):

1 Noiembrie 1991

Dată lansare (Romania):

20 Septembrie 2021

In anii '30 in Statele Unite, membrii crimei organizate fac legea pe strada. Escrocul Billy Bathgate, un adolescent istet, isi face veacul pe strada si reuseste sa-l impresioneze pe Dutch Schultz, un mare sef mafiot. Dutch il ia pe Billy ca protejat pe langa el si ii da de lucru. Sarcina care ii revine tanarului este sa o protejeze pe noua iubita a sefului, Drew. Cei doi sunt destul de mult lasati singuri, pentru ca pe capul lui Schultz sunt oamenii fiscului, care vor sa-l inhate pentru evaziune fiscala, dar si mai periculos este Lucky Luciano, capul unei familii mafiote italiene. Tanarul Billy descopera o lume in care norocul si bogatia sunt mana in mana cu pericolul si cu moartea.

Recenzii

valutza

08.09.2018

Adaptare dupa romanul lui E.L. Doctorow. In violentul New York al anilor '30, Billy Bathgate, satul de saracie, accepta sa intre in banda gangsterului Dutch Schultz si sa devina mana lui dreapta. Billy va afla insa curand ca alegerea il poate costa viata.

0 0

lau72

08.09.2018

Captivanta infruntare dintre doua mari talente ale filmului profund diferite , Dustin Hoffman si Bruce Willis , Hoffman , un gangster beat de putere , dominator , pe care frumoasa-i concubina ( Nicole Kidman ) incerca sa il modeleze

0 0

ionrin

08.09.2018

Un film despre viata gangsterilor din anii'30 din America, infruntarea lui Dutch cu fiscul. Dustin Hoffman face un rol bun aici.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top