Moonlight Trailer
Trailer #1 01:17

Birds of America (2008)

Comedie, Dramă | 09 October 2008 (United States of America)

Birds of America (2008)

Birds of America

Comedie, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Craig Lucas

Scenariști:

Elyse Friedman

Producător:

Accomplice Films

Dată lansare (SUA):

9 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2020

<strong>Birds of America</strong> este combinatie de comedie si drama despre 3 frati excentrici care au fost obligati sa traiasca intr-un mediu lipsit de adulti. Viata de familie obisnuita implica urmatorii pasi : parintii au copii, copii cresc, parasesc casa parinteasca si intreaga familie se reuneste de sarbatori si alte ocazii speciale. Morrie Tanager nu s-a putut bucura de aceasta normalitate din momentul in care parintii lui au murit si a fost nevoit sa-i creasca pe fratii lui mai mici, Ida si Jay. In prezent, Morrie locuieste alaturi de sotia lui, Betty, Ida este o artista necunoscuta care calatoreste mereu, in ciuda faptului ca este mereu falita si Jay a devenit un om foarte ciudat, care se ocupa cu experimente antisociale. <br /><p>Tot ceea ce Morrie Tanager isi doreste este sa isi faca sotia fericita, iar cand cei trei frati ajung sa locuiasca din nou impreuna, obiceiurile din copilarie revin, iar nebunia si instabilitatea pun in pericol slujba lui Morrie si viata lui alaturi de Betty.</p>

Recenzii

crazy_bloggera

08.09.2018

Pare foarte interesant asa ca subiect, mai ales ca este cu Matthew Perry.

2 2

sinradu

08.09.2018

Mda, vrea să fie o critică a vieţii de suburbie din America, dar, dacă nu agreaţi comediile facile care strecoară doar atîta dramă cît să poată declara actorii că au participat la o punere la rece a sociabilităţii pe paliere, pentru a diagnostica problema contemporaneităţii post-moderne, în viziune proprie, eu zic că puteţi spune pas fără probleme. E preferabil să (re)vedeţi American Beauty. Sau Sunset Blvd. Am rămas cu o nelămurire: de unde pînă unde obsesia scatofilă (în cazul de faţă, directă) manifestă în cam multe filme din ultimul timp ?

2 1

nicolascoco

08.09.2018

E un film destul de interesant. Ete o comedie siropoasa din cinema-ul americi,dar mi se pare ca se bazeaza prea mult pe viata din america Asta e poate asa cred eu.....???????????

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top