Moonlight Trailer
Trailer #1 01:46

Blade Runner 2049 (2017)

Mister, SF, Thriller | 04 October 2017 (United States of America)

Vânătorul de Recompense 2049 (2017)

Blade Runner 2049

Mister, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Denis Villeneuve

Producător:

Torridon Films, 16:14 Entertainment, Scott Free Productions, Columbia Pictures, Alcon Entertainment, Thunderbird Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

4 Octombrie 2017

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

La treizeci de ani de la evenimentele primului film, un nou Vânător de Recompense, ofițerul K din LAPD, descoperă un vechi secret, care are potențialul de a arunca ce a mai rămas din societate, în haos. Descoperirea lui K, îl duce pe acesta în căutarea lui Rick Deckard, un fost Vânător de Recompense din LAPD care e dat dispărut timp de 30 de ani.

Recenzii

andystarx

08.09.2018

II acord un 6 ! Pe mine unul ,nu m-a convins dar este mai bun ca originalul,are efecte si coloana sonora mult mai bune,in rest scenariul nu mi s-a parut impresionant,vad ca sunt multi specialisti pe acest site,sper sa nu ma injure vreunul ,ca mor de frica ,nu de alta ! Mai nou ,nu mai poti sa ti spui o parere,ca vin marii cinefili,si au ei alta ,mult mai elevata ,doar fiindca au alte gusturi ! Cert este ca aveam asteptari ceva mai mari de la acest sf,fiind deocamdata ,zic eu,provizoriu in acel top 250,dar la cate sf uri am vazut,este unul slab ! O fi el alt tip de sf,dar nu poate atrage marea majoritate,indiferent ce ar vrea sa transmita !

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top