Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Blended (2014)

Comedie | 21 May 2014 (United States of America)

Din greşeală împreună (2014)

Blended

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Frank Coraci

Scenariști:

Ivan Menchell, Clare Sera

Producător:

Gulfstream Pictures, Happy Madison Productions, Karz Entertainment, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

21 Mai 2014

Dată lansare (Romania):

20 Iunie 2014

După o întâlnire pe nevăzute dezastruoasă, Lauren (Drew Barrymore) și Jim (Adam Sandler), părinți celibatari, se pun de acord asupra unui lucru: să nu se mai întâlnească niciodată. Însă fiecare pleacă într-o vacanță cu copiii și ajung să locuiască în același apartament luxos timp de o săptămână de safari în Africa.

Recenzii

AliceC

08.09.2018

Perechea Sandler si Barrymore, care a incantat in 50 first dates, revine pe ecran cu Blended, un film de genul "feel good", care poate fi adaugat in lista celor mai bune productii Happy Madison. FIlmul are suflet, umor, de ce nu romantism si pe deasupra delecteaza cu imagini africane in toate splendoarea. Mie mi-a placut mult, am stat cu zambetul pe buze si chiar am ras la cateva momente. Nota 9, Recomand!

4 0

annemarie_s

08.09.2018

La prima vedere, un film usor, numai bun pentru vara. Dincolo de umorul multor situatii, exista insa nuante mai grave, idei mai serioase, pe tema familiilor moderne, care, in din ce in ce mai multe cazuri, sunt ,,amestecate''', deci complicate, si despre ce inseamna sa fii parinte/parinte singur in ziua de azi! Actorii fac echipa buna impreuna, peisajele din Africa sunt iimpresionante, exista si unele chestii mai kitsch, dar tot haioase, gen formatia de muzica Thathoo.... Per total, un film care, in pofida happy-endului, iese din tiparele clasice (adica siropoase) ale Hollywoodului si e ca o boare de aer proaspat.

2 1

just_catalina

08.09.2018

Un film foarteee foarte misto,tipic comediilor americane insa misto,fara sa plictiseasca.Mi-a placut,am ras,mi s-a zbarlit si pielea..a produs reactiile care trebuie.Il recomand cu caldura.

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top