Moonlight Trailer
Trailer #1 01:41

Blind Fury (1989)

Acțiune, Thriller | 17 August 1989 (United States of America)

Furie oarba (1989)

Blind Fury

Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Phillip Noyce, Adnan Köse

Producător:

Interscope Communications, TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

17 August 1989

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Nick Parker este un veteran al razboiului din Vietnam, unde a ramas orb. Dupa acest tragic eveniment, el a fost gasit de o comunitate locala si a invatat sa se descurce cu ajutorul celorlalte simturi, precum si sa se apere singur si sa foloseasca sabia. Dupa cativa ani, se intoarce in SUA si merge sa isi viziteze un fost camarad de arme. Ajuns la acesta acasa, ii gaseste pe sotia si pe fiul acestuia, care mai apoi sunt atacati de gorilele unui sef mafiot din Las Vegas, unde prietenul sau avea o datorie mare. Nicky il salveaza pe fiul prietenului sau, dar din pacate sotia moare. Acum Nicky este cel care trebuie sa-l protejeze pe fiul camaradului lui si sa-si salveze si prietenul din mainile mafiotilor.

Recenzii

serban2u

08.09.2018

Rutger Hauer e un actor bunicel cu toate ca a jucat in filme de mana a doua si in ultima vreme s-a dat la fund. In filmul asta face pe orbul foarte bine si cum e de la sine inteles ii termina pe toti . Un film comercial , usor , dar care se poate vedea daca nu ai ce face .

2 3

Falstaff

08.09.2018

Trecand peste neverosimilul mai tuturor situatiilor,ramane bizar faptul ca personajul lui Rutger Hauer pare tot timpul amuzat de faptul ca e orb.

1 3

alexander_007

08.09.2018

un film bunicel, dar are unele clisee. De exemplu in lanul de porumb la cabana aia sau ce o fi, el de unde stia ca exista o scandura care tinea in picioare cabana:S. In fine si unele mici clisee. un film de 7 , care vil recomand.

1 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top