Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Blood Diamond (2006)

Dramă, Thriller, Acțiune | 07 December 2006 (Germany, United States of America)

Diamantul Sangeriu (2006)

Blood Diamond

Dramă, Thriller, Acțiune (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Edward Zwick, James Cameron

Scenariști:

William Wisher Jr., James Cameron

Producător:

Liberty Pictures, Virtual Studios, Spring Creek Productions, Bedford Falls Productions, Initial Entertainment Group (IEG), Lonely Film Productions GmbH & Co. KG., Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

7 Decembrie 2006

Dată lansare (Romania):

26 Ianuarie 2007

În contextul războiului civil care a aruncat Sierra Leone în haos în anii '90, Diamantul sângeriu este povestea lui Danny Archer, un fost mercenar din Zimbabwe, și a lui Solomon Vandy, un pescar din tribul Mende. Amândoi sunt africani, dar trecutul lor este cât se poate diferit. Destinul îi aruncă pe același drum în momentul în care pornesc amândoi pentru a recupera un rar diamant roz, genul de piatră prețioasă în stare să-ți transforme viața... sau să-i pună capăt.

Recenzii

107 Ordonare după: | |

raptordivx

08.09.2018

Acest fim continua linia de filme spre care se indreapta Leonardo aceea de vesnic sacrificat spre binele altora. In afara de acest amendament filmul chiar merita urmarit e un film de nota 7 dupa mine, i-am dat un 9 la vot pentru ca merita vizionat. Filmul contine imagini si scene INTERZISE cu desavarsire copiilor dvs. Nu sunt scene de sex ci scene in care copii trag si omoara alti copii si oameni cu pusti mitraliera, mult sange etc.

8 8

vasile

08.09.2018

un film socant

2 1

Andreiush

08.09.2018

Este cel mai bun film de actiune pe care l-am vazut.Chiar merita locul 1 in Romania in topul filmelor.Are efecte sonore foarte realistice si este un film interesant si care te tine in suspans aproape mereu.Nu este un film greu de inteles cum ar fi \"Ocean 12\" sau filmul de groaza \"Dead Meat\".Cred ca multi au aceeasi parere despre acest film.

4 8

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top